Γυναίκα πίνει τα ούρα του σκύλου της και ισχυρίζεται ότι την βοήθησε να απαλλαγεί από την ακμή της

2018-06-20

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι πίνει τα ούρα του σκύλου της και αυτό την βοήθησε να απαλλαγεί από την πολύ έντονη ακμή που είχε στο πρόσωπο. «Πολλοί από εσάς με ρωτάτε πως φαίνομαι συνέχεια τόσο ωραία, πως το μακιγιάζ μου μοιάζει πάντα τέλειο ή πως έχω πάντα αυτή την φυσική λάμψη», ακούγεται να λέει η γυναίκα στο βίντεο. 

Το βίντεο έχει διάρκεια 1.30 λεπτό και σε αυτή η γυναίκα φαίνεται να συλλέγει τα ούρα του σκύλου της σε ένα πλαστικό δοχείο και να το πίνει όλο. 

«Mέχρι την στιγμή που ήπια για πρώτη φορά τα ούρα του σκύλου μου ήμουν πολύ στεναχωρημένη και είχα ακμή», αναφέρει η κοπέλα στο βίντεο. Τα ούρα του σκύλου έχουν βιταμίνες Α και Ε.Επίσης, περιέχουν 10 γραμμάρια ασβεστίου και έχει αποδειχθεί ότι θεραπεύουν τον καρκίνο», πρόσθεσε. 

Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η κατανάλωση των ούρων του σκύλου μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία εξαιτίας των οξέων και των τοξινών που περιέχουν.

«Τα ούρα αποτελούνται κυρίως από νερό, ουρία, κρεατίνη, διάφορους ηλεκτρολύτες, ουρικό οξύ, ιχνοστοιχεία, αντισώματα και ένζυμα», ανέφερε στο Allure ο Τζόι Μακάρθι, πιστοποιημένος ολιστικός διαιτολόγος. «Στα ούρα των σκύλων έχουν ανιχνευθεί ζιζανιοκτόνα που κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από γκαζόν, αντιβιοτικά και ορμόνες. Οπότε, δεν ξέρω αν είναι ασφαλής επιλογή», πρόσθεσε. 

dailymail

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.