Γυμνόστηθες Femen διαδήλωσαν κατά της Black Friday (βίντεο)

2017-11-24

Μέλη της οργάνωσης «Femen» διαδήλωσαν γυμνόστηθες σε εμπορικό κέντρο στο Κίεβο. Παίρνοντας αφορμή από τον θεσμό της «Black Friday» που άρχισε να κάνει την εμφάνισή του και στην Ουκρανία, βρήκαν ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν κατά του προέδρου της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο.

Είχαν γράψει στο στο σώμα τους «Black Friday» και στην πλάτη τους «Sale Roshen», το όνομα αλυσίδας, ιδιοκτησίας Ποροσένκο, που είναι και από τις μεγαλύτερες στον κόσμο στην κατασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
Τα μέλη των «Femen» κατέστρεφαν για πέντε λεπτά ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, ώσπου απομακρύνθηκαν από τους άνδρες της ασφάλειες του κτιρίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.