Γκρεμίστηκε και το υπόλοιπο πάρκινγκ απορριμμάτων στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

2018-07-05

Παρελθόν αποτελούν από σήμερα οι εγκαταστάσεις του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στο άλσος, πίσω ακριβώς από το υπό ανέγερση νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Από το πρωί τα συνεργεία έπιασε δουλειά, με την κατεδάφιση και του υπόλοιπου χώρου που χρησιμοποιούταν ως πάρκινγκ απορριμμάτων του δήμου.

Η διαταγή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προχώρησε κανονικά, η δημοτική Αρχή απομάκρυνε το πρωί τα οχήματά της από εκεί και ο χώρος πίσω από την παλιά Θύρα 21 «καθάρισε» οριστικά. Κάποια στιγμή τα απορριμματοφόρα έκαναν την εμφάνισή τους και πάρκαραν έξω από το σημείο, αλλά τελικά απομακρύνθηκαν και η κατεδάφιση προχώρησε κανονικά.

Στο σημείο βρέθηκαν τόσο η Αστυνομία όσο και εισαγγελέας, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως και τελικά συνέβη. Το «παρών» έδωσαν και οπαδοί της Ένωσης, οι οποίοι παρακολούθησαν την όλη διαδικασία, στην οποία... συμμετείχαν με συνθήματα και επευφημίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.