Γήπεδο ΑΕΚ: Ξενάγηση στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας [vid]

2018-04-04

Η ΑΕΚ ξεναγεί τους οπαδούς της στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Mε τη βοήθεια του μηχανικού της Dimand, Μάρκου Ζαφειρίου, και με την κάμερα του www.agiasofia.today, οι φίλοι της Ένωσης μπορούν να παρακολουθήσουν την πρώτη ξενάγηση στις μέχρι σήμερα εργασίες στην Αγιά Σοφιά.

Mε τη βοήθεια του μηχανικού της Dimand, Μάρκου Ζαφειρίου, και με την κάμερα του www.agiasofia.today, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη ξενάγηση στις μέχρι σήμερα εργασίες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το δελτίο Τύπου

Ξενάγηση στο εργοτάξιο Νο1

Mε τη βοήθεια του μηχανικού της Dimand, Μάρκου Ζαφειρίου, και με την κάμερα του agiasofia.today μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη ξενάγηση στις μέχρι σήμερα εργασίες στην Αγιά Σοφιά, αλλά και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα στους τομείς του εργοταξίου, όπου τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο τομέας 4 και η προεργασία για να τοποθετηθεί η πρώτη κερκίδα στο πέταλο της παλιάς Θύρας 21, η προετοιμασία για τον πυλώνα Νο2, τον έναν από τους τέσσερις στους οποίους θα στηριχθεί το στέγαστρο, αλλά και η σκυροδέτηση στο δάπεδο υπογείου στους τομείς 6-7, εκεί που βρισκόταν στο παλιό γήπεδο η Θύρα 19 αλλά και η Θύρα 18!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι εργασίες στην πρώτη αυτή ξενάγηση από το www.agiasofia.today από το οποίο θα ενημερώνεστε αναλυτικά για την πορεία των έργων και την εικόνα του εργοταξίου!

Δείτε το βίντεο

Παρά τις αντιρρήσεις της Γερμανίας, οι 28 χώρες της ΕΕ κατέληξαν σε μια συμβιβαστική πρόταση σε ό,τι αφορά τη μεταρρύθμιση για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, προκειμένου οι μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο να πληρώνουν τους παραγωγούς ειδήσεων και τους καλλιτέχνες για τα «προϊόντα» τους που παρουσιάζουν στο διαδίκτυο.