Γιώργος Μητσικώστας: «…μου λέγαν γιατί δεν βάζεις υποψηφιότητα για δήμαρχος; Το σκέφτομαι!!!» (βίντεο)

2017-10-11

Διασκεδαστικός και απολαυστικός όπως πάντα ο γνωστός μίμος Γιώργος Μητσικώστας στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day» στην τηλεόραση του Alpha, μίλησε για πολλά και διάφορα. Αντιγράφουμε από τους υπότιτλους της ίδιας της εκπομπής:

«Ο Γιώργος Μητσικώστας μιλά για τη ζωή του μετά το διαζύγιο»

«Θέλω να κατέβω δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας»

«Είναι η ωραία η ζωή χωρίς την τηλεόραση»

Γιώργος Μητσικώστας: «…μου λέγαν γιατί δεν βάζεις υποψηφιότητα για δήμαρχος; Το σκέφτομαι!!!»

Αλλά και αποκαλυπτικός… στις απαντήσεις του στη δημοσιογράφο:

Μητσικώστας: “Για εμάς που έχουμε ξεκινήσει τηλεόραση κάποια χρόνια πριν… αν δεν πιάσεις τα social  media και το πως να επικοινωνείς με αυτόν τον τρόπο… κινδυνεύεις να πάθεις κατάθλιψη“!

Δημοσιογράφος: “Την γλύτωσες την κατάθλιψη εσύ;”

Μητσικώστας: “Κοίταξε… είναι μεγάλη κουβέντα αυτό… Πιστεύω ότι κάνουμε αγώνα όλοι να γλυτώσουμε την κατάθλιψη”!!!

Μητσικώστας: “Μπορεί να θαυμάζω, ξέρω ‘γω, τον Τσίπρα… αλλά θα τον σατυρίσω”!

Δείτε το βίντεο κλικ εδώ!

orizontes.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του