Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού, το αντίο της Finos Film

2023-12-18

Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι θαυμαστές του ηθοποιού θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 13:00 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Μεθαύριο αναμένεται να γίνει η κηδεία του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η ηθοποιός Μαρία Καβουκίδου, η οποία πρόσθεσε ότι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη μία το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Στην ανάρτηση τονίστηκε επίσης ότι υπάρχει η επιθυμία αντί στεφάνων στη μνήμη του Γιώργου Μιχαλακόπουλου να ενισχυθεί το "Σπίτι του ηθοποιού" και το Τ.Α.Σ.Ε.Η.

Η Finos Film αποχαιρετά τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο: «Αντίο δάσκαλε»

Με ένα νοσταλγικό βίντεο αποχαιρετάει η Finos Film τον σπουδαίο ηθοποιό, Γιώργο Μιχαλακόπουλο με πλάνα και ατάκες του από τις ταινίες «Ξύπνα Βασίλη», «Ένας ιππότης για τη Βασούλα» και «Η ωραία του κουρέα». Στο σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση στα social media η Finos Film αναφέρει πως «Ένας σπουδαίος ηθοποιός, δάσκαλος και εξαιρετικός άνθρωπος, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών, αφήνοντας ένα πραγματικά δυσαναπλήρωτο κενό στον πολιτισμό μας. Με τεράστια θεατρική διαδρομή και βαθύ καλλιτεχνικό ταλέντο, μας χάρισε μεγάλες ερμηνείες με ποιότητα και ήθος. Στον κινηματογράφο θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον γλυκύτατο ποιητή Φανφάρα από την ταινία «Ξύπνα Βασίλη» (1969). Μια βαθιά υπόκλιση σήμερα μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. »Αντίο δάσκαλε.."Τι είναι ταλέντο ούτε τώρα το ξέρω. Αισθανόμουν όμως καλά και ήξερα ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Αφιερώθηκα και προχώρησα"»