Γιγαντιαίο μπλε πέος σε τοιχογραφία εξαγριώνει τους κατοίκους της Στοκχόλμης (εικόνα)

2018-04-14

Πενταόροφη απεικόνιση μπλε πέους σε στύση θα καλυφθεί, έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η εμφάνισή του σε κτιριακό συγκρότημα της Στοκχόλμης. 

Το mural της street artist Carolina Falkholt θα επικαλυφθεί μετά τις αντιδράσεις  

Eκπρόσωπος της εταιρίας που έχει την κυριότητα του κτιρίου, δήλωσε: «Η κουλτούρα και η τέχνη είναι σημαντικές για την ανάπτυξη του αστικού περιβάλλοντος. Η καλλιτεχνική ελευθερία είναι σημαντική. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να σεβαστούμε τις απόψεις των περιοίκων».

Η ίδια η street artist, ανέφερε πως ήλπιζε σε θετικότερη αποδοχή του έργου τους στη Στοκχόλμη από ότι στο Μανχάταν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν παρόμοιο mural της, αυτή τη φορά σε ροζ απόχρωση, αποσύρθηκε έπειτα μόλις τρεις ημέρες.

Σημείωσε επίσης πως αντιλαμβάνεται την τοιχογραφία της, με τίτλο «Fuck the World» ως «μετενσάρκωση».

Πηγή: athensvoice.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.