Γιγαντιαίο μπλε πέος σε τοιχογραφία εξαγριώνει τους κατοίκους της Στοκχόλμης (εικόνα)

2018-04-14

Πενταόροφη απεικόνιση μπλε πέους σε στύση θα καλυφθεί, έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η εμφάνισή του σε κτιριακό συγκρότημα της Στοκχόλμης. 

Το mural της street artist Carolina Falkholt θα επικαλυφθεί μετά τις αντιδράσεις  

Eκπρόσωπος της εταιρίας που έχει την κυριότητα του κτιρίου, δήλωσε: «Η κουλτούρα και η τέχνη είναι σημαντικές για την ανάπτυξη του αστικού περιβάλλοντος. Η καλλιτεχνική ελευθερία είναι σημαντική. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να σεβαστούμε τις απόψεις των περιοίκων».

Η ίδια η street artist, ανέφερε πως ήλπιζε σε θετικότερη αποδοχή του έργου τους στη Στοκχόλμη από ότι στο Μανχάταν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν παρόμοιο mural της, αυτή τη φορά σε ροζ απόχρωση, αποσύρθηκε έπειτα μόλις τρεις ημέρες.

Σημείωσε επίσης πως αντιλαμβάνεται την τοιχογραφία της, με τίτλο «Fuck the World» ως «μετενσάρκωση».

Πηγή: athensvoice.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.