Γιγαντιαίο μπλε πέος σε τοιχογραφία εξαγριώνει τους κατοίκους της Στοκχόλμης (εικόνα)

2018-04-14

Πενταόροφη απεικόνιση μπλε πέους σε στύση θα καλυφθεί, έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η εμφάνισή του σε κτιριακό συγκρότημα της Στοκχόλμης. 

Το mural της street artist Carolina Falkholt θα επικαλυφθεί μετά τις αντιδράσεις  

Eκπρόσωπος της εταιρίας που έχει την κυριότητα του κτιρίου, δήλωσε: «Η κουλτούρα και η τέχνη είναι σημαντικές για την ανάπτυξη του αστικού περιβάλλοντος. Η καλλιτεχνική ελευθερία είναι σημαντική. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να σεβαστούμε τις απόψεις των περιοίκων».

Η ίδια η street artist, ανέφερε πως ήλπιζε σε θετικότερη αποδοχή του έργου τους στη Στοκχόλμη από ότι στο Μανχάταν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν παρόμοιο mural της, αυτή τη φορά σε ροζ απόχρωση, αποσύρθηκε έπειτα μόλις τρεις ημέρες.

Σημείωσε επίσης πως αντιλαμβάνεται την τοιχογραφία της, με τίτλο «Fuck the World» ως «μετενσάρκωση».

Πηγή: athensvoice.gr

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θέλοντας να βρεθεί κάποια λύση σε ένα θέμα που μεταλλάσσεται διαρκώς, διότι και η Airbnb εξελίσσεται και αλλάζει, έχει απευθύνει πρόσκληση προς μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως είναι η Βαρκελώνη, το Βερολίνο και το Άμστερνταμ, ώστε εκπρόσωποί τους να έρθουν στην Αθήνα και να συζητήσουν το ζήτημα με την...