Γιάννης Ζουγανέλης: «Κουράστηκα! Νιώθω ότι υποβαθμίζεται η εικόνα μου κάνοντας μόνο τέτοια πράγματα»

2017-11-29

Η εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης το πρωί της Τετάρτης όπου εκεί δήλωσε πως σκέφτεται αυτός που έχει βγάλει τώρα να είναι ο τελευταίος του σατιρικός δίσκος. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν έχει καταφέρει να περάσει τραγούδι που έχει να κάνει με τον έρωτα, με την καρδιά, με την επαφή, αλλά και το γεγονός ότι αντιμετωπίζεται ακόμα και από συναδέλφους όχι με ίση λογική.

«Ο δίσκος αυτός είναι ίσως ο τελευταίος σατιρικός δίσκος που κάνω. Δεν θέλω. Κουράστηκα. Κουράστηκα γιατί νιώθω ότι υποβαθμίζεται η εικόνα μου κάνοντας μόνο τέτοια πράγματα, ακόμα και από τους συναδέλφους μου. Έχω κάνει αρκετούς σατιρικούς δίσκους. Έχω να λέω πάντα πράγματα γιατί ο τρόπος της ζωής μας μου τα προκαλεί, αλλά θέλω να κάνω λίγο κράτει. Ακόμα και από συναδέλφους μου αντιμετωπίζομαι όχι με ίση λογική. Ο κωμικός, ο έτσι, άσε τώρα να πούμε εμείς το τραγούδι το καλό», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Ζουγανέλης. (zappit.gr)

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.