Γ. Πατούλης: Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική

2018-06-06

Η κυβέρνηση οφείλει να ακούσει και να σεβαστεί το ηχηρό μήνυμα που στέλνουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μέσα από τις μαζικές συγκεντρώσεις, πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης,

κατά την ομιλία που απεύθυνε στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα.

Όπως ανέφερε ο κ. Πατούλης, «στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε αυτούς που είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν. Δεν θα ανεχτούμε την πλαστογράφηση της ιστορίας. Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα και μόνον Ελλάδα. Οι Μακεδόνες έχουν μόνον μια ταυτότητα. Την ελληνική. Και μακεδονικά μιλά όποιος μιλά ελληνικά. Τελεία και παύλα. Αν σας αρέσει κύριε Κοτζιά. Αν δεν σας αρέσει, κανένα πρόβλημα για μας. Εσείς έχετε το πρόβλημα».

«Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να επιδεικνύει υποτακτικότητα απέναντι σε έναν αλυτρωτισμό, δεν έχει το δικαίωμα να παραδώσει στη γείτονα χώρα το όνομα Μακεδονία», τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. «Αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες των συμπολιτών μας, τις απόψεις τους. Και στεκόμαστε μαζί τους σήμερα εδώ. Υπερασπιζόμαστε όχι απλά το όνομα της Μακεδονίας. Αλλά τις ίδιες τις Αξίες του Ελληνισμού, όπως είναι η ελευθερία, η δημοκρατία και ο πατριωτισμός», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την προσπάθεια κάποιων να ταυτίσουν το αυθόρμητο παρόν στο συλλαλητήριο με εθνικιστικές συμπεριφορές, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ διευκρίνισε : «Όλοι όσοι είμαστε σήμερα εδώ, είμαστε πατριώτες, κι όχι εθνικιστές. Είμαστε νοικοκυραίοι. Και όχι μπαχαλάκηδες, ακραίοι.

naftemporiki.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.