Γ. Πατούλης: Έσκασε η «φούσκα» Δούρου, οι πολίτες της Αττικής πληρώνουν τον λογαριασμό

2018-06-27

Για «ανικανότητα» της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα του Λεκανοπεδίου κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τις πλημμύρες από τις χθεσινές βροχοπτώσεις στη δυτική Αττική

και την πρόσφατη κατάρρευση τμήματος του ΧΥΤΑ Φυλής.

Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, «έπρεπε να περάσουν σχεδόν τέσσερα χρόνια, για να σκάσει η "φούσκα" Δούρου. Δυστυχώς, όμως, τον λογαριασμό της ανεπάρκειάς της, θα τον πληρώσουν οι πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Οι 24 νεκροί συνάνθρωποί μας από τις πλημμύρες του προηγούμενου Νοεμβρίου στη Μάνδρα δεν ευαισθητοποίησαν και δεν κινητοποίησαν επαρκώς την κα Περιφερειάρχη. Με αποτέλεσμα σήμερα, επτά μήνες μετά, να μην έχει ξεκινήσει ούτε ένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή».

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, τον λογαριασμό «τον πληρώνουν τα 4 εκατομμύρια των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, που πνίγηκαν στα σκουπίδια για περισσότερες από δέκα ημέρες, εξαιτίας της απουσίας εναλλακτικού σχεδίου σε περίπτωση κλεισίματος της Φυλής. Πληρώνουν ακριβά την ανικανότητά της να σχεδιάσει και να εφαρμόσει έναν ρεαλιστικό κι εφαρμόσιμο περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κορεσμός της Φυλής είναι η επόμενη μεγάλη βόμβα που "θα σκάσει" και θα πνίξει στο σκουπίδι την Αττική, εξαιτίας της έλλειψης εναλλακτικού πλάνου. Και η ευθύνη θα ανήκει αποκλειστικά στην κυρία Δούρου.

Θα τον πληρώσουν στο άμεσο μέλλον οι εκατοντάδες κάτοικοι του Γραμματικού, που πίστεψαν προεκλογικά την κα Δούρου ότι δεν θα κατασκευάσει ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, αλλά τώρα διαπιστώνουν ότι τους έλεγε ψέματα».

«Κάθε μέρα παραμονής της κας Δούρου στο τιμόνι της Περιφέρειας, αυξάνει τον λογαριασμό που θα πληρώσουν οι πολίτες της Αττικής, για τα λάθη και τις ανεπάρκειές της» καταλήγει ο κ. Πατούλης.

naftemporiki.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.