Φωτιά στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλώβισαν 5 άτομα οι πυροσβέστες

2018-07-03

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγα λεπτά πριν τις εννιά όταν ξέσπασε φωτιά σε κτήριο στην οδό Ιουλιανού. Οι πυροσβέστες φτάνοντας στο σημείο εντόπισαν άτομα στον τελευταίο όροφο τα οποία είχαν εγκλωβιστεί και καλούσαν σε βοήθεια.

Το κτήριο στην οδό Ιουλιανού είναι ακατοίκητο, ωστόσο φαίνεται ότι εκεί βρήκαν καταφύγιο άστεγοι ή τοξικομανείς. Άγνωστο ακόμη πως λίγο πριν τις εννιά ξέσπασε φωτιά στο ισόγειο με αποτέλεσμα πέντε άτομα να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό του κτηρίου.

Ευτυχώς οι άνθρωποι βρήκαν δίοδο προς τους τους επάνω ορόφους και κατάφεραν να βγουν στην ταράτσα απ' όπου κατάφεραν να τους απομακρύνουν οι πυροσβέστες.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής έδωσαν μάχη και κατάφεραν να ελέγξουν πλήρως τη φωτιά ενώ ερεύνησαν όλους τους χώρους του κτηρίου σε μια προσπάθεια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού κάποιου ατόμου.

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.