Φωτιά στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλώβισαν 5 άτομα οι πυροσβέστες

2018-07-03

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγα λεπτά πριν τις εννιά όταν ξέσπασε φωτιά σε κτήριο στην οδό Ιουλιανού. Οι πυροσβέστες φτάνοντας στο σημείο εντόπισαν άτομα στον τελευταίο όροφο τα οποία είχαν εγκλωβιστεί και καλούσαν σε βοήθεια.

Το κτήριο στην οδό Ιουλιανού είναι ακατοίκητο, ωστόσο φαίνεται ότι εκεί βρήκαν καταφύγιο άστεγοι ή τοξικομανείς. Άγνωστο ακόμη πως λίγο πριν τις εννιά ξέσπασε φωτιά στο ισόγειο με αποτέλεσμα πέντε άτομα να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό του κτηρίου.

Ευτυχώς οι άνθρωποι βρήκαν δίοδο προς τους τους επάνω ορόφους και κατάφεραν να βγουν στην ταράτσα απ' όπου κατάφεραν να τους απομακρύνουν οι πυροσβέστες.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής έδωσαν μάχη και κατάφεραν να ελέγξουν πλήρως τη φωτιά ενώ ερεύνησαν όλους τους χώρους του κτηρίου σε μια προσπάθεια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού κάποιου ατόμου.

newsit.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.