Φωτιά σε καταυλισμό εργατών γης στη Μανωλάδα

2018-06-07

Πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Λεχαινά και την Αμαλιάδα μετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε καταυλισμό αλλοδαπών εργατών γης στην Μανωλάδα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στο σημείο βρίσκονται τρία πυροσβεστικά οχήματα από τα Λεχαινά, ένα από την Αμαλιάδα με συνολικά 10 άνδρες.

Σύμφωνα με το ilialive.com ακούγονται ισχυρές εκρήξεις από φιάλες υγραερίου.

Δοκιμή ενός μικρού, διθέσιου ηλεκτρικού αεροπλάνου πραγματοποίησε την Δευτέρα η Νορβηγία, με πρόβλεψη για έναρξη πτήσεων με επιβάτες έως το 2025, εάν και εφόσον στον χώρο της αεροπορίας παρατηρηθεί η «πράσινη στροφή» που έκανε τους Νορβηγούς να βρεθούν στην κορυφή του κόσμου ως προς τις αγορές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ένας από τους διασημότερους Βρετανούς καλλιτέχνες, ο Sting, επισκέπτεται την Αθήνα για δύο μοναδικές μουσικές βραδιές με τον διεθνούς φήμης μουσικό Shaggy, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Ακρόπολη), την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

Έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε καθημερινά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ . Η Σία Κοσιώνη αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον χώρο της ενημέρωσης και μετά τον ερχομό του παιδιού της, έχει αποκτήσει αυξημένες αρμοδιότητες καθημερινά.