Φωτιά σε καταυλισμό εργατών γης στη Μανωλάδα

2018-06-07

Πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Λεχαινά και την Αμαλιάδα μετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε καταυλισμό αλλοδαπών εργατών γης στην Μανωλάδα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στο σημείο βρίσκονται τρία πυροσβεστικά οχήματα από τα Λεχαινά, ένα από την Αμαλιάδα με συνολικά 10 άνδρες.

Σύμφωνα με το ilialive.com ακούγονται ισχυρές εκρήξεις από φιάλες υγραερίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του