Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μαρούσι με Μιχάλη Stavento και Ήβη Αδάμου

2023-12-18

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) κηρύσσοντας επίσημα την εορταστική περίοδο για την πόλη, η οποία έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπιόνια και πολλές εντυπωσιακές φωτοσυνθέσεις.

Πλήθος Μαρουσιωτών και επισκεπτών απόλαυσε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχε ετοιμάσει ο Δήμος Αμαρουσίου: Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Τρενάκι, Παγοδρόμιο, Καρουζέλ, φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους συνέθεταν μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα που ολοκληρώθηκε με την εκρηκτική εμφάνιση των Μιχάλη Stavento και Ήβης Αδάμου.

Ο δήμαρχος, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, καλωσόρισε τους πολίτες, με τις ευχές του για χαρούμενα Χριστούγεννα, προτρέποντάς τους παράλληλα να λάβουν μέρος τόσο στις εκδηλώσεις των ημερών αλλά και να επισκεφτούν το Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου και να πραγματοποιήσουν ποιοτικές αγορές.

Το παρών στην εορταστική βραδιά έδωσαν ακόμη στελέχη της δημοτικής Αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Αμαρουσίου.