Φορτηγό πάτησε στο κεφάλι μοτοσικλετιστή, αλλά τον γλίτωσε το κράνος (vid)

2018-06-08

Αυτό που λένε πως... "όποιος του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει", βρήκε την απόλυτη πραγμάτωσή του στην πόλη Κάιντα των Φιλιππίνων, όπου ένας μοτοσυκλετιστής, είχε κάτι παραπάνω από... Αγιο!.. 

Ο δικυκλιστής αυτός την Τρίτη είχε τη φαεινή ιδέα να προσπεράσει φορτηγό από δεξιά σε ελάχιστο χώρο, γιατί βλέπετε, "οδηγάρες" δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Ελα όμως που ο χώρος μεταξύ πεζοδρομίου και φορτηγού ήταν ελάχιστος...

Η μηχανή βρήκε στο πεζοδρόμιο και ο αναβάτης βρέθηκε στην άσφαλτο. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, η πίσω δεξιά ρόδα του φορτηγού πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι του αναβάτη, ο οποίος σοκαρισμένος μεν, αλλά ζωντανός σηκώθηκε από το δρόμο!..

Τον είχε σώσει στην κυριολεξία το κράνος που για καλή του τύχη φορούσε, δείχνοντας με τον σαφέστερο τρόπο, ότι πράγματι αυτό αν το φοράς σώζει ζωές. Ο οδηγός του φορτηγού που δεν είχε την παραμικρή ευθύνη, σταμάτησε αμέσως και δυσκολεύθηκε κι αυτός να πιστέψει την τύχη του αναβάτη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 21 Ιουνίου, και συγκεκριμένα στις 13:07 ώρα Ελλάδας θα συμβεί το θερινό ηλιοστάσιο και θα ξεκινήσει το φετινό καλοκαίρι και επίσημα, με την μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα του έτους.