Φορτηγό πάτησε στο κεφάλι μοτοσικλετιστή, αλλά τον γλίτωσε το κράνος (vid)

2018-06-08

Αυτό που λένε πως... "όποιος του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει", βρήκε την απόλυτη πραγμάτωσή του στην πόλη Κάιντα των Φιλιππίνων, όπου ένας μοτοσυκλετιστής, είχε κάτι παραπάνω από... Αγιο!.. 

Ο δικυκλιστής αυτός την Τρίτη είχε τη φαεινή ιδέα να προσπεράσει φορτηγό από δεξιά σε ελάχιστο χώρο, γιατί βλέπετε, "οδηγάρες" δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Ελα όμως που ο χώρος μεταξύ πεζοδρομίου και φορτηγού ήταν ελάχιστος...

Η μηχανή βρήκε στο πεζοδρόμιο και ο αναβάτης βρέθηκε στην άσφαλτο. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, η πίσω δεξιά ρόδα του φορτηγού πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι του αναβάτη, ο οποίος σοκαρισμένος μεν, αλλά ζωντανός σηκώθηκε από το δρόμο!..

Τον είχε σώσει στην κυριολεξία το κράνος που για καλή του τύχη φορούσε, δείχνοντας με τον σαφέστερο τρόπο, ότι πράγματι αυτό αν το φοράς σώζει ζωές. Ο οδηγός του φορτηγού που δεν είχε την παραμικρή ευθύνη, σταμάτησε αμέσως και δυσκολεύθηκε κι αυτός να πιστέψει την τύχη του αναβάτη.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του