Φιλαράκια: Έξι άγνωστες «αλήθειες» για την αγαπημένη σειρά

2017-11-01

«Τα Φιλαράκια» τελείωσαν πριν από δεκατρία ολόκληρα χρόνια και όμως ακόμα καταφέρνουν να προκαλούν αβίαστο γέλιο στους τηλεθεατές.
Η σειρά, η οποία θεωρείται από τις πιο πολυαγαπημένες ανά την υφήλιο και πραγματικά «έφτιαξε» τις καριέρες των πρωταγωνιστών της, εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να ιντριγκάρει το κοινό.
Σας παρουσιάζουμε έξι «αλήθειες» για τη σειρά, οι οποίες δεν είναι ευρέως γνωστές:
1) Η Ρέιτσελ, ή αλλιώς η Τζένιφερ Άνιστον, είχε σοβαρές αμφιβολίες αναφορικά με τη συμμετοχή της στην τελευταία σεζόν της σειράς. Είχε φόβους πως η σειρά έχανε το χιούμορ της και ήθελε να αποχωρήσει ενώ ακόμα προσέφερε γέλιο στον κόσμο. Ευτυχώς άλλαξε γνώμη!
2) Η σειρά, όταν γραφόταν και κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου είχε μόλις τέσσερις πρωταγωνιστές. Οι ρόλοι του Τσάντλερ και της Φοίβη δεν λογιζόταν ως «βασικοί» αλλά η απήχηση που είχαν στο κοινό άλλαξε τα πλάνα.
3) Ο Ντέιβιντ Σουίμερ δεν χρειάστηκε ποτέ να περάσει από οντισιόν για το ρόλο του Ρος, καθώς ο ρόλος γράφτηκε με εκείνον κατά νου.
4) Η ταυτότητα του «γυμνού άνδρα», που έβλεπαν οι πρωταγωνιστές από το μπαλκόνι τους, αποκαλύφθηκε το 2016, 12 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Το όνομα του ήταν Τζον Χάουγκεν.
5) Ο Μπρους Γουίλις εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο επειδή έχασε ένα στοίχημα από τον Μάθιου Πέρι.
6) Ειδικά στην αρχή η Λίζα Κούντροου, δηλαδή η Φοίβη, σιχαινόταν να παίζει κιθάρα. 

in.gr