Eurovision 2020: Δείτε τον διαδικτυακό «Α’ Ημιτελικό» των τραγουδιών

2020-05-13

Οι καλλιτέχνες του 2020 μοιράστηκαν μέσω Youtube με το κοινό αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών αλλά και δικά τους τραγούδια

Το πρώτο μέρος της «Eurovision Song Celebration 2020» ολοκληρώθηκε! Χθες βράδυ τιμήθηκαν όλα τα τραγούδια και οι καλλιτέχνες που θα διαγωνίζονταν στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2020, συμπεριλαμβανομένων των χωρών «Big Five», της Γερμανίας και της Ιταλίας και της χώρας υποδοχής των Κάτω Χωρών.
Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκπομπής η οποία είχε διάρκεια πάνω από 90 λεπτά, οι φίλοι της Eurovision είχαν την ευκαιρία να δουν τα επίσημα βίντεο των φετινών εκπροσώπων. Όπως αποφασίστηκε από τους παραγωγούς της Eurovision 2020, τα τραγούδια αναπαράχθηκαν με την επίσημη σειρά εκτέλεσης.
Οι καλλιτέχνες του 2020 μοιράστηκαν με το κοινό αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών -που έχουν βγει από τη Eurovision -και στο σόου έβαλαν και δικά τους τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν σε διαφορετικό ύφος.
Δείτε τη σειρά με την οποία εμφανίστηκαν οι χώρες

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλο το πρώτο μέρος του «Eurovision Song Celebration 2020» 

Το 2ο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 21:00 

protothema.gr

Τη σύμβαση προμήθειας 250 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων, τα οποία θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έως τα τέλη Απριλίου, υπέγραψε, σήμερα 3/10 ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, με τον Chief Executive Officer Europe της «YUTONG BUS CO. LTD», Jack Li, παρουσία της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών,...

Την εποχή που η οδός Πατησίων ήταν ακόμη χωματόδρομος και οι δεσποινίδες ανασήκωναν λιγάκι τα φορέματά τους για να μη σκονιστούν από τον δρόμο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στην περίφημη κηπούπολη Κυπριάδου, ένας Κεφαλλονίτης εφοπλιστής, ο Γιαννουλάτος, έχτισε ή αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο διασώζεται ακόμη και σήμερα, στη συμβολή...

Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.

Γ. Πατούλης: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας»

"Αθήνα Ψηλά" δεν είναι μόνο ένα σύνθημα είναι ο στόχος μας, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Νίκη Αραμπατζή.