Έτοιμη η Plus Productions για τη «συγκατοίκηση» Alpha – Star

2018-07-11

Στο κτίριο του Alpha στα Στούντιο Pro έχει ολοκληρωθεί η τεχνολογική αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων, προκειμένου να γίνει δυνατή η μετεγκατάσταση των παραγωγών του Star. 

Η μετακόμιση αναμένεται να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, μετά το τέλος των live εκπομπών των δύο καναλιών. Στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Alpha στο Κορωπί έχουν αναδιαμορφωθεί τέσσερα τηλεοπτικά στούντιο, συνολικής έκτασης 3.300 τετραγωνικών μέτρων!

Σε αυτά τα πλατό λειτουργούν πλέον τρία control room, καθώς και όλες οι υποστηρικτικές μονάδες για την παραγωγή απευθείας εκπομπών, όπως τα edit, τα τμήματα γραφικών, τα ENG κ.λπ. Σύμφωνα με τους επικεφαλής, αυτήν τη στιγμή τα Στούντιο της Plus Productions του Alpha μπορούν να βγάλουν παράλληλα την παραγωγή εννέα live τηλεοπτικών εκπομπών.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακοίνωσε ότι προτίθεται να καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά της συγχώνευσης των δύο εταιρειών παραγωγής, Plus Productions και Green Pixel. Οι εκπομπές του Star θα εγκαταλείψουν τα Στούντιο του Καραμάνου, ώστε από τον Σεπτέμβριο να βγαίνουν από το Κορωπί. Αντίστοιχα, ο ειδησεογραφικός τομέας του Alpha εντός του μήνα θα φύγει από το Κορωπί και θα μετεγκατασταθεί στο κτίριο του Star στην Κηφισιά, όπου θα έχουν απελευθερωθεί στούντιο από τις live εκπομπές.

typologies.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.