ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ END CAPTIVITY ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

2018-05-02

Στις 3 και 4 Μαίου, στο ξενοδοχείο "Σαμαριά", η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία -ΠΦΠΟ- φιλοξενεί στα Χανιά το ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού ΕND/CAP- BORN FREE FOUNDATION, ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα της άγριας ζωής και ιδιαίτερα για τα αιχμάλωτα ζώα στα ανά την Ευρώπη τσίρκο και τα δελφινάρια.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διαρκέσουν δύο μέρες θα είναι δε υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων.

Στο ελεύθερο χρόνο θα τους γίνει ξενάγηση απο αρχαιολόγο στη παλιά πόλη και τα μνημεία των Χανίων και τη τελευταία ημέρα στα πλαίσια της κρητικής φιλοξενίας θα τους παρατεθεί γεύμα με vegan κρητική κουζίνα.

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.