Ερώτηση Κακλαμάνη για την παιδική χαρά στο Λόφο του Στρέφη

2017-12-13

Τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων προκειμένου να δοθεί ξανά προς χρήση η παιδική χαρά στο Λόφο του Στρέφη, ζητά από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή.

Όπως αναφέρει, ο κ. Κακλαμάνης η συγκεκριμένη παιδική χαρά που βρίσκεται στην «καρδιά» των Εξαρχείων έχει εξελιχθεί σε άβατο για τα παιδιά, αφού συναθροίζονται καθημερινά τοξικομανείς, εκδιδόμενες γυναίκες, άστεγοι και μετανάστες, ένα μείγμα αναμφίβολα εκρηκτικό για τα παιδιά.

athens984.gr

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.