Έρευνες για έξι αγνοούμενους στη Μάνδρα

2017-11-17

Έρευνες για τον εντοπισμό έξι συνολικά ατόμων, που αγνοούνται μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, πραγματοποιεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, στα τέσσερα άτομα που αγνοούνταν από προχθές, προστέθηκαν και δύο ακόμη άνδρες. Πρόκειται για έναν κυνηγό και για έναν άνδρα που βρισκόταν σε καντίνα. Σύμφωνα με συγγενείς τους οι δύο άνδρες δεν έχουν δώσει έως τώρα σημεία ζωής.

Ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική ανήλθε στους 16, μετά τον εντοπισμό χθες ενός ακόμη νεκρού σε υπόγειο σπιτιού στην περιοχή Γεφυράκι, μετά τη Νέα Πέραμο.

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που συνεχίζουν να πλήττουν την Αττική προκάλεσαν νέα προβλήματα στο λεκανοπέδιο αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Μόνο στην περιοχή της Μάνδρας η Πυροσβεστική δέχθηκε χθες 250 κλήσεις για παροχή βοήθειας. Επιπλέον, άλλες 70 κλήσεις δέχθηκε από την Αθήνα και την Αίγινα και 350 από την Κατερίνη.

Κλειστά σχολεία

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ανακοίνωσε ότι σήμερα Παρασκευή κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής. 

naftemporiki.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.