Έρευνα αξιολόγησης της κινητικότητας και της κοινωνικής υποδομής στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού 'Ελικώνος' της γραμμής 4 του Μετρό

2018-05-14

Έρευνα αξιολόγησης της κινητικότητας και της κοινωνικής υποδομής στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού 'Ελικώνος' της γραμμής 4 του Μετρό. 

Παρακάτω θα δείτε το λινκ για το ερωτηματολόγιο το οποίο αποτελεί μέρος της διπλωματικής εργασίας με τίτλο " Στάση 2026 : Το μετρό ως εργαλείο πολεοδομικής αναδιάρθρωσης." των φοιτητών της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσoβίου Πολυτεχνείου  Ραφαέλλα Βέρου και Δημήτρη Γιαννέλου με επιβλέποντες καθηγητές τους Π. Τουρνικιώτη, Τ. Ανδριανόπουλο, Ν. Αναστασόπουλο και Α. Παγώνη.

Ερευνητικό αντικείμενο της εργασίας αυτής αποτελεί η διερεύνηση της δυνατότητας της μελλοντικής γραμμής 4 του μετρό να αποτελέσει αφετηρία για τη συγκρότηση μιας στρατηγικής βελτίωσης του δημόσιου χώρου και της κοινωνικής υποδομής στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού Ελικώνος. 

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε όσους κατοικούν, εργάζονται ή γνωρίζουν καλά την ευρύτερη του σταθμού περιοχή. 

''Θα ήταν υπέροχο να καταφέρουμε να μαζέψουμε το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό απαντήσεων στο ερωτηματολόγιο μας με θέμα την αξιολόγηση της κινητικότητας και της κοινωνικής υποδομής στην περιοχή της Κυψέλης - Γαλατσίου! Με τη συμμετοχή σας, θα μας βοηθήσετε να συμπεριλάβουμε τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα σχετικά με την περιοχή αυτή στις σχεδιαστικές προτάσεις της διπλωματικής μας εργασίας. 

Ταυτόχρονα, οι απαντήσεις του ερωτηματολογίου σε συνδυασμό με την υπόλοιπη ερεύνα μας (καταγραφές σε χάρτες, σχεδιαστικές και φωτογραφικές απεικονίσεις, μακέτες κ.λ.π.) πρόκειται να αποτελέσουν ένα ανοικτό αρχείο για τις γειτονιές αυτές! 

Η συμμετοχή και η ακρίβειά σας είναι πολύτιμες για την καλύτερη δυνατή εκπόνηση της έρευνας. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και η συμπλήρωσή του διαρκεί περίπου 10 - 15 λεπτά. Τα αποτελέσματά του θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς. Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: stasi2026.info@gmail.com

Αυτό είναι το link του ερωτηματολογίου, αρκούν 10-15 λεπτά για τη συμπλήρωσή του:

https://goo.gl/forms/3calNLYYDA9lszk22


Η έρευνα  θα διαρκέσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες (μέχρι και τις 27/5/2018).