Ερχεται το «myAthensPass»

2018-06-25

Το νέο πρόγραμμα αγοράς χρόνου στάθμευσης μέσω κινητού τηλεφώνου παρουσίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Πρόκειται για μία εφαρμογή με την επωνυμία my athens pass, την οποία ο κάθε ιδιοκτήτης ΙΧ μπορεί να κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο και να αγοράσει χρόνο πάρκινγκ στις περιοχές που εφαρμόζεται η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη στάθμευση.

Παράλληλα ο κ. Καμίνης ανακοίνωσε και την επέκταση των ηλεκτρονικών παρκομέτρων, για 3.000 θέσεις, στις περιοχές Μετς, Μακρυγιάννη και Ιλίσια μέσα στο φθινόπωρο.

Την ηλεκτρονική εφαρμογή μπορεί να αναζητήσει κανείς στο site του Δήμου Αθηναίων cityofathens.gr.Την παρουσίαση της εφαρμογής «myAthensPass» θα κάνει τη Δευτέρα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης θα προχωρήσει στην επιτόπια παρουσίαση της ηλεκτρονικής εφαρμογής ελεγχόμενης στάθμευσης από το κινητό τηλέφωνο στην περιοχή του Χίλτον.

Η εφαρμογή «MyAthensPass» εξασφαλίζει την εύκολη και γρήγορη αγορά χρόνου στάθμευσης, βελτιώνει την εμπειρία της στάθμευσης στην Αθήνα και κάνει πράξη τον στόχο του δήμου Αθηναίων για καλύτερες και περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.