Ερχεται το «myAthensPass»

2018-06-25

Το νέο πρόγραμμα αγοράς χρόνου στάθμευσης μέσω κινητού τηλεφώνου παρουσίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Πρόκειται για μία εφαρμογή με την επωνυμία my athens pass, την οποία ο κάθε ιδιοκτήτης ΙΧ μπορεί να κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο και να αγοράσει χρόνο πάρκινγκ στις περιοχές που εφαρμόζεται η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη στάθμευση.

Παράλληλα ο κ. Καμίνης ανακοίνωσε και την επέκταση των ηλεκτρονικών παρκομέτρων, για 3.000 θέσεις, στις περιοχές Μετς, Μακρυγιάννη και Ιλίσια μέσα στο φθινόπωρο.

Την ηλεκτρονική εφαρμογή μπορεί να αναζητήσει κανείς στο site του Δήμου Αθηναίων cityofathens.gr.Την παρουσίαση της εφαρμογής «myAthensPass» θα κάνει τη Δευτέρα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης θα προχωρήσει στην επιτόπια παρουσίαση της ηλεκτρονικής εφαρμογής ελεγχόμενης στάθμευσης από το κινητό τηλέφωνο στην περιοχή του Χίλτον.

Η εφαρμογή «MyAthensPass» εξασφαλίζει την εύκολη και γρήγορη αγορά χρόνου στάθμευσης, βελτιώνει την εμπειρία της στάθμευσης στην Αθήνα και κάνει πράξη τον στόχο του δήμου Αθηναίων για καλύτερες και περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.