Εποχή Δ. Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

2018-06-09

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές, είδε 211 από τα 217 μέλη να ψηφίζουν το ψηφοδέλτιό του, ενώ υπήρξε ένα άκυρο και πέντε λευκά.

Στο κλειστό της Λεωφόρου βρέθηκαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Τάκης Τριαντόπουλος και ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισήμανε ότι την προσεχή Δευτέρα θα αποπληρώσει όλα τα χρέη προς το Δημόσιο.

«Δύο λόγια που βγαίνουν από την καρδιά μου. Δε θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι θα κάνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης έχει κάνει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις. Είναι μεγάλο το εγχείρημα γιατί παίρνει στα χέρια του τη μάνα του λόχου. Τον αγαπώ μέσα από την καρδιά μου όπως αγαπώ όλους εσάς», είπε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Από το 2012 μου ζήτησαν να αναλάβω. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα αλλά γυρνώντας πίσω βλέπω επιτυχίες. Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα άδεια από το θείο και τον πατέρα μου για να αναλάβω. Μου είπαν προχώρα και είμαι εδώ σήμερα», σχολίασε.

«Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρώτος στόχος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ», συνέχισε.

«Υπάρχουν διοικήσεις που έχουν υπογράψεις συμβάσεις που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω. Ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου και να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς να επιστρέψουμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Δευτέρα το πρωί θα πάω να ξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το δημόσιο», συμπλήρωσε.

Τη Δευτέρα (11/6) αναμένεται να γίνει η πρώτη συνεδρίαση ώστε να συσταθεί σε σώμα το Δ.Σ.

Τα νέα μέλη της διοίκησης: Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Μοιρέας, Παναγιώτης Μπίτσος, Πέτρος Μπίτσος, Στέφανος Αυγουλέας, Αλέξανδρος Έλληνας, Βασίλης Παυλόπουλος, Παναγιώτης Μπόμης, Βασίλης Παρθενόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη: Θεόδωρος Συνοδινός, Σωτήρης Νίκας, Τάκης Μαλακατές

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του