Εποχή Δ. Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

2018-06-09

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές, είδε 211 από τα 217 μέλη να ψηφίζουν το ψηφοδέλτιό του, ενώ υπήρξε ένα άκυρο και πέντε λευκά.

Στο κλειστό της Λεωφόρου βρέθηκαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Τάκης Τριαντόπουλος και ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισήμανε ότι την προσεχή Δευτέρα θα αποπληρώσει όλα τα χρέη προς το Δημόσιο.

«Δύο λόγια που βγαίνουν από την καρδιά μου. Δε θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι θα κάνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης έχει κάνει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις. Είναι μεγάλο το εγχείρημα γιατί παίρνει στα χέρια του τη μάνα του λόχου. Τον αγαπώ μέσα από την καρδιά μου όπως αγαπώ όλους εσάς», είπε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Από το 2012 μου ζήτησαν να αναλάβω. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα αλλά γυρνώντας πίσω βλέπω επιτυχίες. Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα άδεια από το θείο και τον πατέρα μου για να αναλάβω. Μου είπαν προχώρα και είμαι εδώ σήμερα», σχολίασε.

«Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρώτος στόχος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ», συνέχισε.

«Υπάρχουν διοικήσεις που έχουν υπογράψεις συμβάσεις που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω. Ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου και να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς να επιστρέψουμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Δευτέρα το πρωί θα πάω να ξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το δημόσιο», συμπλήρωσε.

Τη Δευτέρα (11/6) αναμένεται να γίνει η πρώτη συνεδρίαση ώστε να συσταθεί σε σώμα το Δ.Σ.

Τα νέα μέλη της διοίκησης: Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Μοιρέας, Παναγιώτης Μπίτσος, Πέτρος Μπίτσος, Στέφανος Αυγουλέας, Αλέξανδρος Έλληνας, Βασίλης Παυλόπουλος, Παναγιώτης Μπόμης, Βασίλης Παρθενόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη: Θεόδωρος Συνοδινός, Σωτήρης Νίκας, Τάκης Μαλακατές

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θέλοντας να βρεθεί κάποια λύση σε ένα θέμα που μεταλλάσσεται διαρκώς, διότι και η Airbnb εξελίσσεται και αλλάζει, έχει απευθύνει πρόσκληση προς μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως είναι η Βαρκελώνη, το Βερολίνο και το Άμστερνταμ, ώστε εκπρόσωποί τους να έρθουν στην Αθήνα και να συζητήσουν το ζήτημα με την...