Επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό ζευγάρι τουριστών στην Ακρόπολη

2018-04-10

Πέντε άγνωστοι υπό την απειλή μαχαιριού λήστεψαν ένα ζευγάρι τουριστών στην περιοχή του Φιλοπάππου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, στον Λόφο Φιλοπάππου.

Οι δράστες αφαίρεσαν από το νεαρό ζευγάρι τουριστών τα κινητά τους τηλέφωνα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Επίθεση σε 55χρονο στον Ασπρόπυργο

Εν τω μεταξύ, τέσσερα άγνωστα άτομα υπό την απειλή όπλου και λοστού στις 6 τα ξημερώματα ακινητοποίησαν 55χρονο την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του, στον Ασπρόπυργο και του αφαίρεσαν όλα τα χρήματα που είχε επάνω του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, που κρατούσαν πιστόλι και λοστό, ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία, στην οδό Χίου, λίγο πριν από τις 6 το πρωί και αφού του πήραν την τσάντα με τα χρήματα που κρατούσε τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διάρρηξη στη Γλυφάδα

Επίσης, χθες βράδυ καταγγέλθηκε διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Άνω Γλυφάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το σπίτι δημοτικού συμβούλου του δήμου Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που παραβίασαν και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή.

athens984.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.