Επίσκεψη Νίκου Χαρδαλιά στον Κορυδαλλό. «Θα δουλέψουμε σκληρά για να μην μείνει κανένα έργο πίσω»

2023-10-01

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να μη μείνει κανένα έργο πίσω», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Κορυδαλλό. 

Και πρόσθεσε: «Η Αττική είναι μια πολυσύνθετη και πολύπλοκη περιφέρεια, από 66 Δήμους, με διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες. Το στοίχημά για μας είναι κάθε μέρα να κάνουμε και ένα μικρό βήμα, έτσι ώστε κάθε περιοχή να προοδεύει σε όλους τους τομείς. Το πρόβλημα των σκουπιδιών και η χωματερή της Φυλής αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα καθώς έχουμε μείνει σε απαρχαιωμένες λογικές και είναι δέσμευσή μας να βάλουμε τέλος στο θάψιμό τους. Παράλληλα, θα δούμε και το θέμα της ανομίας και της εγκληματικότητας με σύγχρονους όρους και ευθύνη».

Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλά συζήτησε για θέματα που αφορούν τον Δήμο και τόνισε: «Στον Κορυδαλλό έγιναν τα τελευταία χρόνια πολύ θετικά βήματα και η Περιφέρεια Αττικής έχει συμβάλλει με ίδια κεφάλαια προς αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος ότι η πρόοδος αυτή όχι μόνο δεν θα ανακοπεί, αλλά θα συνεχιστεί με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς».

Στη διάρκεια της περιοδείας του, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, αυτοδιοικητικά στελέχη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.