Επίσημο ενδιαφέρον της Wind για εξαγορά της Cyta Hellas

2017-09-27

Eνδιαφέρον για την απόκτηση της Cyta Hellas εκδήλωσε σήμερα η Wind Hellas όπως δήλωσε στο Euro2day.gr εκπρόσωπος της διοίκησης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών. 

Οπως είναι γνωστό η προθεσμία για το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού πώλησης μέχρι και του 100% της Cyta Hellas, που ελέγχεται από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ), εκπνέει σήμερα.

Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες ή κοινοπραξίες με την εκδήλωση μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος "για το σύνολο ή μικρότερο ποσοστό μετοχών".

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, μάλιστα, να διευκρινίσουν ποιο ποσοστό των μετοχών θα αγοραστεί με μετρητά και ποιο ποσοστό με ανταλλαγή άλλων περιουσιακών στοιχείων και να παρουσιάσουν αναλυτικά στοιχεία για τα τελευταία.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η διοίκηση της ΑΤΗΚ θα αποφασίσει ποιοι από τους ενδιαφερόμενους κατά το πρώτο στάδιο της διαδικασίας θα συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση και θα κληθούν να υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές.

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος της ΑΤΗΚ είναι η PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. (PwC), ενώ τα γραφεία Μπερνίτσα (Ελλάδα) και Γεωργιάδης & Πελίδης (Κύπρος) λειτουργούν ως νομικοί σύμβουλοι.

Πηγη: Euro2day.gr

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.

Με δυνατές «υπογραφές» εξαιρετικών συνεργατών προετοιμάζεται η μουσική παράσταση που θα είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.