Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στο Πεδίον του Αρεως -Εμποροι και χρήστες βρήκαν καταφύγιο στην ΑΣΟΕΕ

2018-07-11

Στην πιάτσα Μαυροματαίων αστυνομικοί ξεκίνησαν την επιχείρηση εκκαθάρισης του πάρκου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι έμποροι και οι χρήστες ναρκωτικών μόλις κατάλαβαν την παρουσία των αστυνομικών έσπευσαν να εξαφανιστούν και βρήκαν καταφύγιο στο στενό δίπλα από την ΑΣΟΕΕ. Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται.

Βέβαια υπενθυμίζεται πως επιχείρηση «σκούπα» στο Πεδίον του Αρεως είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου, με την ΕΛ.ΑΣ. να απομακρύνει τοξικομανείς και μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί στον Κήπο.

Ωστόσο η επιχείρηση της αστυνομίας δεν είχε να κάνει με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και έχει φέρει σε κόντρα τους κατοίκους του κέντρου με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, που έχει και την αρμοδιότητα του Πάρκου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις ετοιμασίες για τη διεξαγωγή νυχτερινού αγώνα δρόμου.

Πηγή:  iefimerida.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.