Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στο Πεδίον του Αρεως -Εμποροι και χρήστες βρήκαν καταφύγιο στην ΑΣΟΕΕ

2018-07-11

Στην πιάτσα Μαυροματαίων αστυνομικοί ξεκίνησαν την επιχείρηση εκκαθάρισης του πάρκου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι έμποροι και οι χρήστες ναρκωτικών μόλις κατάλαβαν την παρουσία των αστυνομικών έσπευσαν να εξαφανιστούν και βρήκαν καταφύγιο στο στενό δίπλα από την ΑΣΟΕΕ. Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται.

Βέβαια υπενθυμίζεται πως επιχείρηση «σκούπα» στο Πεδίον του Αρεως είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου, με την ΕΛ.ΑΣ. να απομακρύνει τοξικομανείς και μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί στον Κήπο.

Ωστόσο η επιχείρηση της αστυνομίας δεν είχε να κάνει με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και έχει φέρει σε κόντρα τους κατοίκους του κέντρου με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, που έχει και την αρμοδιότητα του Πάρκου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις ετοιμασίες για τη διεξαγωγή νυχτερινού αγώνα δρόμου.

Πηγή:  iefimerida.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.