Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: 16 συλλήψεις και 23 προσαγωγές

2017-11-18

Δεκαέξι συλλήψεις έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις χθες (17.11.2017) κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, ενώ προσήχθησαν ακόμη 23 πρόσωπα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (18.11.2017) στον εισαγγελέα. Στο μεταξύ στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται η δικηγόρος που τραυματίστηκε κάτω από το γόνατο από μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από μια ομάδα κουκουλοφόρων στην συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και η οποία υποβλήθηκε το βράδυ σε χειρουργική επέμβαση. 

Τα επεισόδια άρχισαν να εκτονώνονται μετά τις 22.30. Η κατάσταση ηρέμησε αργά τη νύχτα.

Η μεγάλη πορεία στην κορύφωση των εορτασμών για το Πολυτεχνείο

Το απόγευμα της Παρασκευής χιλιάδες κόσμου, παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας για να τιμήσουν τους νεκρούς Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περίπου δέκα χιλιάδες διαδηλωτές έφτασαν μέχρι την Αμερικάνικη Πρεσβεία, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για τον φασισμό και το Πολυτεχνείο. 

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.