Ένα κορίτσι μόλις 13 ετών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – Γέννησε στο Αλεξάνδρα

2018-03-29

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία 13χρονη κοπέλα, μη αλλοδαπή, προσήλθε προχθές Τρίτη στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με ωδίνες τοκετού. Το περιστατικό ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας Λαυρίου.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου και γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες έμεινε έγκυος το κορίτσι, ούτε αν συνοδευόταν από τους γονείς του.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Λαυρίου

«Με βάση τις στατιστικές ο μέσος ορος ηλικίας της εγκυμοσύνης γυναικών φαίνεται ότι αυξάνει λόγω της χειραφέτησης των γυναικών.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Μία τέτοια εξαίρεση είχαμε την 27/03/2018 στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου. Μια δεκατριάχρονη, μη αλλοδαπή, προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου με προχωρημένες ωδίνες τοκετού.

Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μευαιτήριο, συνοδεία ιατρού.

Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες χαίρουν άκρας υγείας».

athens984.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.