Ένα απίστευτο πολυτελές ξενοδοχείο δενδρόσπιτο στην Σουηδία

2018-05-12

Βγαλμένο από τα παιδικά μας όνειρα το αριστούργημα της εταιρείας Snoheta είναι επιπλέον ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη σουηδική Λαπωνία. 

Βρίσκεται κοντά στον Αρκτικό κύκλο και σκοπός του είναι να μειώσει το χάσμα μεταξύ ανθρώπων και φύσης.

Πως; Ανεβάζοντας τα δωμάτια τους στα δέντρα. Καλά διαβάζετε δημιούργησαν ένα ξενοδοχείο δεντρόσπιτο και τα κατάφεραν περίφημα.

Το σχέδιο και η δομή του βασίζονται στο παραδοσιακό σκανδιναβικό μοντέλο, στέκεται πάνω σε 12 κολώνες σε ένα καταπράσινο πευκοδάσος, σε υψόμετρο 10 μέτρων.

Το «Treehotel» υπόσχεται στους επισκέπτες μία μοναδική διαμονή, πάνω σε δεντρόσπιτα στο δάσος του Χάραντς, στον βορρά της Σουηδίας.

#tbt #treehotel #treehotelsweden #mirrorcube #livesdream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Live (@liiiveeee) στις

Amazing treehouse in Swedish Lapland #treehotel #treehouse #fullmoon #lapland #vitabrevistravel #swedishlapland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vita Brevis Travel (@vitabrevis.travel) στις

Mirrorcube interior. . #mirrorcube #ateljelyktan #treehotel #treehotelsweden #coolhotelroom #uniquehotels #uniquehotelsinsweden #morningview

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Treehotel (@treehotel) στις

Incredible TreeHotel 🙌🏻🌳✅ #treehotel #mirrorcube #sweden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Barthold (@annabarthold) στις

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.