Ένα απίστευτο πολυτελές ξενοδοχείο δενδρόσπιτο στην Σουηδία

2018-05-12

Βγαλμένο από τα παιδικά μας όνειρα το αριστούργημα της εταιρείας Snoheta είναι επιπλέον ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη σουηδική Λαπωνία. 

Βρίσκεται κοντά στον Αρκτικό κύκλο και σκοπός του είναι να μειώσει το χάσμα μεταξύ ανθρώπων και φύσης.

Πως; Ανεβάζοντας τα δωμάτια τους στα δέντρα. Καλά διαβάζετε δημιούργησαν ένα ξενοδοχείο δεντρόσπιτο και τα κατάφεραν περίφημα.

Το σχέδιο και η δομή του βασίζονται στο παραδοσιακό σκανδιναβικό μοντέλο, στέκεται πάνω σε 12 κολώνες σε ένα καταπράσινο πευκοδάσος, σε υψόμετρο 10 μέτρων.

Το «Treehotel» υπόσχεται στους επισκέπτες μία μοναδική διαμονή, πάνω σε δεντρόσπιτα στο δάσος του Χάραντς, στον βορρά της Σουηδίας.

#tbt #treehotel #treehotelsweden #mirrorcube #livesdream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Live (@liiiveeee) στις

Amazing treehouse in Swedish Lapland #treehotel #treehouse #fullmoon #lapland #vitabrevistravel #swedishlapland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vita Brevis Travel (@vitabrevis.travel) στις

Mirrorcube interior. . #mirrorcube #ateljelyktan #treehotel #treehotelsweden #coolhotelroom #uniquehotels #uniquehotelsinsweden #morningview

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Treehotel (@treehotel) στις

Incredible TreeHotel 🙌🏻🌳✅ #treehotel #mirrorcube #sweden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Barthold (@annabarthold) στις

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.