Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της (Video)

2017-10-25

Όλα όσα ανέφεραν στο Happy Day για την παρουσιάστρια...

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έγκυος και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται πλέον, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει κάνει καμία δημόσια αναφορά στο θέμα. Στο Happy Day σχολίασαν τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης και η Φλορίντα Πετρουτσέλη έκανε κάποιες αποκαλύψεις...

«Σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον είχε κάποια θέματα αϋπνίας, είχε καούρες, δεν μπορούσε να φάει κανονικά, γι' αυτό το λόγο μάλιστα δεν είχε πάρει και πολλά κιλά. Έχει επίσης θέματα όσφρησης, της μυρίζουν όλα, την ενοχλούν όλα. Παρ' όλα αυτά δεν αφήνει τη γυμναστική», είπε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε όσα συζήτησαν στο Happy Day του Alpha:

zappit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.