Εκρηκτικός μηχανισμός στα δικαστήρια της Ευελπίδων

2018-07-06

Συναγερμός έχει σημάνει στα δικαστήρια της Ευελπίδων έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στην είσοδο των δικηγόρων.
Ο ευρύτερος χώρος έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ειδικό κλιμάκιο του ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο zougla.gr, εντοπίστηκε μία μπλε σακούλα, η οποία περιείχε καλώδια και μία πλακέτα. Η σακούλα βρέθηκε τυχαία από έναν δικηγόρο.Αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στο zougla.gr ανέφεραν ότι πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη.
Στο σημείο εντοπίστηκε μια αφίσα η οποία παραπέμπει στο «Μακεδονικό», ενώ η ελεγχόμενη έκρηξη σημειώθηκε στις 09.15. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκε κάποια στιγμή έκρηξη, η οποία προφανώς πυροδοτήθηκε ελεγχόμενα από τους πυροτεχνουργούς. Η ελεγχόμενη έκρηξη σημειώθηκε στις 09.10 - 09.15 το πρωί.

zougla.gr 

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.