Εκρηκτικός μηχανισμός στα δικαστήρια της Ευελπίδων

2018-07-06

Συναγερμός έχει σημάνει στα δικαστήρια της Ευελπίδων έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στην είσοδο των δικηγόρων.
Ο ευρύτερος χώρος έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ειδικό κλιμάκιο του ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο zougla.gr, εντοπίστηκε μία μπλε σακούλα, η οποία περιείχε καλώδια και μία πλακέτα. Η σακούλα βρέθηκε τυχαία από έναν δικηγόρο.Αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στο zougla.gr ανέφεραν ότι πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη.
Στο σημείο εντοπίστηκε μια αφίσα η οποία παραπέμπει στο «Μακεδονικό», ενώ η ελεγχόμενη έκρηξη σημειώθηκε στις 09.15. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκε κάποια στιγμή έκρηξη, η οποία προφανώς πυροδοτήθηκε ελεγχόμενα από τους πυροτεχνουργούς. Η ελεγχόμενη έκρηξη σημειώθηκε στις 09.10 - 09.15 το πρωί.

zougla.gr 

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.