«Εκρηκτικοί» πλειστηριασμοί! Ξύλο στο Ειρηνοδικείο και άγρια επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και «Δεν Πληρώνω»

2017-11-29

- Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των "Δεν Πληρώνω" και των αστυνομικών στους πλειστηριασμούς! - Οι πρώτοι ήθελαν να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς, οι δεύτεροι "απάντησαν" με χημικά! - Τρεις οι τραυματίες - Ένας εξ αυτών ο Θανάσης Μπαρτζώκας, πρώην δήμαρχος Καισαριανής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασχθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, έχοντας αναπνευστικά προβλήματα! -


Ακόμα και στην έδρα βρέθηκαν πάνοπλοι αστυνομικοί - Παρούσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Από την... πίσω πόρτα έφυγαν οι συμβολαιογράφοι για να μην... τρακάρουν με τους οργισμένους διαδηλωτές! - Τα πρώτα στοιχεία για τα ακίνητα που βγήκαν στο... σφυρί - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πλειστηριασμοί με ένταση και επεισόδια στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας. Οι «Δεν Πληρώνω» επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών προσπαθώντας να μπουν μέσα στην δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς. Οι μάχες που έγιναν ήταν σώμα με σώμα και οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να κάνουν μέσα στην αίθουσα χρήση χημικών. Το ξύλο που έπεσε ήταν άγριο με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο κεφάλι ένας διαδηλωτής.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες! Ένας εξ αυτών είναι ο Θανάσης Μπαρτζώκας. Πρώην δήμαρχος Καισαριανής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, αφού είχε αναπνευστικά προβλήματα.

Τους φυγάδευσαν!

Μετά από περίπου δύο ώρες καταστολής, άγριου ξύλου και έντασης, γράφτηκε ένα ακόμη επεισόδιο στην υπόθεση! Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φυγάδευσαν... από την πίσω πόρτα τους συμβολαιογράφους! Η οδός Δέγλερη παρέμεινε για λίγη ώρα κλειστή και οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν ως... κυνηγημένοι για να μη βρεθούν φάτσα - φάτσα με τους διαδηλωτές!

Διαβάστε στην συνέχεια του κειμένου στοιχεία για τα ακίνητα που βγήκαν στο... σφυρί

Οι πλειστηριασμοί και οι εικόνες ντροπής - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η «ακτινογραφία» των πλειστηριασμών

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δέκα από τις κατοικίες που βγήκαν στο... σφυρί, ήταν πρώτες κατοικίες. Μάλιστα, 15 από τους 29 πλειστηριασμούς αφορούσαν σε οφειλές κάτω των 300.000. Μεταξύ των «κομματιών» ήταν και καταστήματα. Για παράδειγμα ένα μαγαζί έβγαινε στο «σφυρί» για οφειλή των 50.000 ευρώ.

Η πρώτη προσφορά κατατέθηκε στις 16:50 το απόγευμα της Τετάρτης, 29.11.2017. Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη βρεθεί πλειοδότες για κάποια από αυτά.

Πλειστηριασμοί, ένταση και χημικά σε κλειστό χώρο!

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική αφού τα χημικά έπεσαν σε κλειστό χώρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν μετά από την άγρια σύγκρουση να βγάλουν τους διαδηλωτές έξω από το κτίριο. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.