Εκλογές 2023: Αισθητή η απουσία Μαρινάκη στον Πειραιά

2023-09-01

Tην παραίτησή του από μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρώτος σε ψήφους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», κάνοντας λόγο για στοχοποίηση σε βάρος του, ενώ τόνισε ότι η παράταξη «ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια».

Στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι καταθέτει την παραίτησή του, η οποία προκαλείται από μια άδικη παραπομπή του σε δίκη, χωρίς στοιχεία και επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση μ' αυτά που του καταλογίζονται και που όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν αντικείμενο δημιουργίας εντέχνως ενός επιβαρυντικού επικοινωνιακού κλίματος για το πρόσωπό του.

Κλίμα, που όπως σημείωσε, προς μεγάλη του απογοήτευση το υποστήριξαν και το ανέδειξαν «συνάδελφοί μας ακόμη και σ' αυτή την αίθουσα, ακολουθώντας την κομματική γραμμή, αυτή η καθοδηγούμενη εκστρατεία λάσπης όμως, όπως και κάθε ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.