Έκλεισαν οι μπάρες -Ουρές στο Μετρό Αμπελοκήπων- Άγριο κράξιμο στο Twitter (φωτο)

2018-04-25

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν στον σταθμό του μετρό «Αμπελόκηποι». Οι μπάρες έκλεισαν αιφνιδιαστικά, με αποτέλεσμα όλοι οι επιβάτες να βρεθούν μπροστά από το ένα και μοναδικό εκδοτήριο, σχηματίζοντας ουρές για βγάλουν εισιτήριο, καθώς όσοι δεν είχαν εισιτήριο εγκλωβίστηκαν μέσα στον σταθμό. Ουρές, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιουργήθηκαν και στα ηλεκτρονικά μηχανήματα, από ανθρώπους που βιάζονταν να βγάλουν ένα εισιτήριο για να πάνε στη δουλειά τους.

Οι εικόνες με τις μεγάλες ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια και την πολύωρη καθυστέρηση προκάλεσαν «βροχή» σχολίων στο Twitter, με έντονη κριτική να γίνεται στους «τζαμπατζήδες».

-«Σορυ κιόλας αλλά οι μπάρες έκαναν τη δουλειά τους, γιαυτο είναι εκεί εξαρχής και κακώς δεν έχουν κλείσει όλες εδώ και καιρό. Και κανουμε μεγα ζήτημα τις ουρές των τζαμπατζήδων; Πού πας βρε Καραμήτρο δίχως εισιτήριο?!»

-«Έκλεισαν οι μπάρες και δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν οι τζαμπατζήδες πιστολέρο»

-«Ο τζάμπας πιά απόθανε, τον πήρε το αγέρι και διαθήκη άφησε, με τον παρά στο χέρι.»

aftodioikisi.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.