Εκ νέου στήριξη Μητσοτάκη στον περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

2023-09-06

Με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Κασαπίδη, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιώργου Κασαπίδη ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε ανασκόπηση όλων των πρωτοβουλιών που υλοποιήθηκαν την προηγούμενη τετραετία και που κατάφεραν μέσα σε δύσκολες περιόδους για την περιφέρεια να την ανασυγκροτήσουν.

Όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε, η αντιμετώπιση των τεράστιων επιπτώσεων που είχε η πανδημία και στις τοπικές κοινωνίες, η εκπόνηση του προγράμματος Δίκαιης Μετάβασης, η προετοιμασία όλων των αναπτυξιακών προγραμμάτων τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο που έχουν ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση πόρων ύψους 7 δισεκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη οκταετία στην Δυτική Μακεδονία αποτελούν τις εγγυήσεις της ασφαλούς πορείας της περιφέρειας στα επόμενα χρόνια

Ο πρωθυπουργός εξήρε την ικανότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη,σε όλες τις προκλήσεις που αφορούν στην περιφέρεια εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την κοινή πορεία και μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο της έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα φροντίδας και προστασίας των ζώων συντροφιάς»

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για το την ολοκλήρωση του έργου στο «Σπίτι του Ηθοποιού», με τη δημιουργία επιπλέον κοιτώνων, αλλά και κοινόχρηστων χώρων για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

«Έχω υπηρετήσει τα κοινά ως Δήμαρχος Βύρωνα, ως Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και ως κρατικός λειτουργός, ως μέλος της Κυβέρνησης. Είμαι έτοιμος για όσα πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» Νίκος...