Εγκαινιάστηκε νέο σχολικό συγκρότημα στο Περιστέρι

2018-05-22

Την ικανοποίηση του για την αποπεράτωση ενός μεγάλου εκπαιδευτικού συγκροτήματος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Περιστέρι εξέφρασε, στην τελετή εγκαινίων ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας.

Το σχολικό συγκρότημα φιλοξενεί τέσσερις εκπαιδευτικές μονάδες, το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο, το 1ο ΕΠΑΛ, το ΔΙΕΚ και το 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Περιστερίου. Ο αντιπεριφερειάρχης αναφερόμενος στον συγχρονισμό της κατασκευαστικής λειτουργικότητας του κτιρίου, σημείωσε ότι καλύπτει πλήρως τον στόχο του, καθώς όπως έχει ο ίδιος διαπιστώσει μετά από «τόσα χρόνια που υπηρετώ την εκπαίδευση, το μεγάλο αναγκαίο ζητούμενο του σήμερα είναι η αρμονία μεταξύ της τεχνικής και της πνευματικής εκπαίδευσης».

Επίσης, δήλωσε την αντίθεσή του στα έργα ΣΔΙΤ (Σύμπραξης Δημόσιου - Ιδιωτικού) και στην εκπαίδευση και ευχήθηκε αγαστή συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων διευθυντών, του συνόλου των εκπαιδευτικών και κυρίως των μαθητών προκειμένου το συγκρότημα να λειτουργεί εύρυθμα και αποτελεσματικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων της EuroLeague (ECA) συνεδρίασε θέτοντας επί τάπητος την εμπορική στρατηγική ενώ ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της σεζόν 2018-19 στις οποίες περιλαμβάνεται και ο Παναθηναϊκός, γεγονός που βάζει ένα τέλος στο ενδεχόμενο ρήξης των δυο πλευρών που αιωρούνταν εδώ και καιρό.

Αυτή είναι η πίτα! Ρουμελιώτικη τυρόπιτα όνειρο, φτιάξτε την οπωσδήποτε! Όσα κομμάτια και να εμφανίσετε στο τραπέζι από αυτή τη φανταστική Ρουμελιώτικη τυρόπιτα, να είστε βέβαιοι ότι θα εξαφανιστούν αμέσως!

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ομαδική μαθητική έκθεση Αττικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθήνας «Μελίνα», στο Θησείο, από 20 έως 30 Ιουνίου 2018.

Εδώ και 36 χρόνια, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ενώνει εκατομμύρια ανθρώπους μέσα από χιλιάδες εκδηλώσεις σε πάνω από 700 πόλεις του κόσμου. Το Μέγαρο συμμετέχει και φέτος στη Γιορτή με καλλιτέχνες και σύνολα από πολλούς διαφορετικούς μουσικούς χώρους.