Εγκαινιάστηκε νέο σχολικό συγκρότημα στο Περιστέρι

2018-05-22

Την ικανοποίηση του για την αποπεράτωση ενός μεγάλου εκπαιδευτικού συγκροτήματος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Περιστέρι εξέφρασε, στην τελετή εγκαινίων ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας.

Το σχολικό συγκρότημα φιλοξενεί τέσσερις εκπαιδευτικές μονάδες, το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο, το 1ο ΕΠΑΛ, το ΔΙΕΚ και το 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Περιστερίου. Ο αντιπεριφερειάρχης αναφερόμενος στον συγχρονισμό της κατασκευαστικής λειτουργικότητας του κτιρίου, σημείωσε ότι καλύπτει πλήρως τον στόχο του, καθώς όπως έχει ο ίδιος διαπιστώσει μετά από «τόσα χρόνια που υπηρετώ την εκπαίδευση, το μεγάλο αναγκαίο ζητούμενο του σήμερα είναι η αρμονία μεταξύ της τεχνικής και της πνευματικής εκπαίδευσης».

Επίσης, δήλωσε την αντίθεσή του στα έργα ΣΔΙΤ (Σύμπραξης Δημόσιου - Ιδιωτικού) και στην εκπαίδευση και ευχήθηκε αγαστή συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων διευθυντών, του συνόλου των εκπαιδευτικών και κυρίως των μαθητών προκειμένου το συγκρότημα να λειτουργεί εύρυθμα και αποτελεσματικά.

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.