Εγκαινιάστηκε νέο σχολικό συγκρότημα στο Περιστέρι

2018-05-22

Την ικανοποίηση του για την αποπεράτωση ενός μεγάλου εκπαιδευτικού συγκροτήματος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Περιστέρι εξέφρασε, στην τελετή εγκαινίων ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας.

Το σχολικό συγκρότημα φιλοξενεί τέσσερις εκπαιδευτικές μονάδες, το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο, το 1ο ΕΠΑΛ, το ΔΙΕΚ και το 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Περιστερίου. Ο αντιπεριφερειάρχης αναφερόμενος στον συγχρονισμό της κατασκευαστικής λειτουργικότητας του κτιρίου, σημείωσε ότι καλύπτει πλήρως τον στόχο του, καθώς όπως έχει ο ίδιος διαπιστώσει μετά από «τόσα χρόνια που υπηρετώ την εκπαίδευση, το μεγάλο αναγκαίο ζητούμενο του σήμερα είναι η αρμονία μεταξύ της τεχνικής και της πνευματικής εκπαίδευσης».

Επίσης, δήλωσε την αντίθεσή του στα έργα ΣΔΙΤ (Σύμπραξης Δημόσιου - Ιδιωτικού) και στην εκπαίδευση και ευχήθηκε αγαστή συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων διευθυντών, του συνόλου των εκπαιδευτικών και κυρίως των μαθητών προκειμένου το συγκρότημα να λειτουργεί εύρυθμα και αποτελεσματικά.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.