Έγινε η συνάντηση Τσίπρα – Γιαννακόπουλου! Σε καλό «κλίμα» το ραντεβού για το Athens Alive

2018-05-23

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του Athens Alive και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καλό "κλίμα" ανάμεσα στις δύο πλευρές σε σχέση με τη μεγάλη επένδυση στο χώρο του ΟΑΚΑ.

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα στον «ισχυρό» άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε τελικά το βράδυ της Τρίτης (22/05) και μέσα στην ημέρα αναμένονται και οι πρώτες λεπτομέρειες για τις όποιες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως, η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε κάτω από καλές συνθήκες και συζητήθηκαν αρκετές από τις παραμέτρους που αφορούν το Athens Alive και την ενδεχόμενη επένδυση 1 δισ. ευρώ, από το κονσόρτιουμ που έχει στο πλευρό του, ο κ. Γιαννακόπουλος.

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.