Έφυγε στα 89 του ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον

2018-06-27

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 89 ετών, ο πατριάρχης της οικογένειας Τζάκσον, Τζο, σύμφωνα με πηγές της οικογένειας που επικαλούνται η ιστοσελίδα TMZ και το CNN.

Όπως είχε γίνει γνωστό πρόσφατα, ο Τζο Τζάκσον νοσηλευόταν με καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Ο Τζο Τζάκσον ήταν ο άνθρωπος που στη δεκαετία του 1960 εκπαίδευσε αυστηρά τα μικρά παιδιά του για να γίνουν τραγουδιστές και χορευτές, οδηγώντας στη δημιουργία του επιτυχημένου συγκροτήματος Jackson 5. Από εκεί αναδείχθηκε ο Μάικλ Τζάκσον, που αργότερα έμελλε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη, ενώ καριέρα έκαναν επίσης η Τζάνετ και η Λατόγια Τζάκσον.

Η οικογένεια Τζάκσον έχει στιγματιστεί από εσωτερικές έριδες και δικαστικές διαμάχες, με την Daily Mail να αναφέρει πρόσφατα ότι σε κάποια από τα μέλη της οικογένειας είχε απαγορευθεί να επισκεφθούν τον Τζο Τζάκσον στο νοσοκομείο.

Ο Τζο Τζάκσον, πατέρας 11 παιδιών που ζούσε στο Λας Βέγκας, αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και το 2015 είχε υποστεί εγκεφαλικό, όμως συνέχισε να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, ενώ τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με φωτογραφίες από τα 60 χρόνια του στη show business.

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.