ΕΕΤΤ: Έρευνα για παρεμβολές σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από επικυρωτικά μηχανήματα του ΟΑΣΑ

2017-10-14

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κατήγγειλε ότι παρεμβάλλεται το σήμα που εκπέμπει το δίκτυό της από τα επικυρωτικά μηχανήματα του ΟΑΣΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) διερευνά την υπόθεση καταγγελίας και απηύθυνε διευκρινιστικά ερωτήματα στον ΟΑΣΑ τα οποία απαντήθηκαν άμεσα.

Ταυτόχρονα, κάλεσε σε ακρόαση για περαιτέρω διερεύνηση τους εμπλεκόμενους ιδιωτικούς φορείς υλοποίησης του έργου, οι οποίοι έχουν παράσχει στην ΕΕΤΤ στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους σχετικά με τον εξοπλισμό που εγκατέστησαν.

Τα στοιχεία αξιολογούνται και πραγματοποιούνται μετρήσεις τεχνικών ελέγχων.

Η ΕΕΤΤ ξεκαθάρισε ότι αν κριθεί αναγκαίο θα επιβληθούν διορθωτικά μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των δικτύων που χρησιμοποιούν το φάσμα ραδιοσυχνοτήτων.

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.