ΕΕΤΤ: Έρευνα για παρεμβολές σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από επικυρωτικά μηχανήματα του ΟΑΣΑ

2017-10-14

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κατήγγειλε ότι παρεμβάλλεται το σήμα που εκπέμπει το δίκτυό της από τα επικυρωτικά μηχανήματα του ΟΑΣΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) διερευνά την υπόθεση καταγγελίας και απηύθυνε διευκρινιστικά ερωτήματα στον ΟΑΣΑ τα οποία απαντήθηκαν άμεσα.

Ταυτόχρονα, κάλεσε σε ακρόαση για περαιτέρω διερεύνηση τους εμπλεκόμενους ιδιωτικούς φορείς υλοποίησης του έργου, οι οποίοι έχουν παράσχει στην ΕΕΤΤ στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους σχετικά με τον εξοπλισμό που εγκατέστησαν.

Τα στοιχεία αξιολογούνται και πραγματοποιούνται μετρήσεις τεχνικών ελέγχων.

Η ΕΕΤΤ ξεκαθάρισε ότι αν κριθεί αναγκαίο θα επιβληθούν διορθωτικά μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των δικτύων που χρησιμοποιούν το φάσμα ραδιοσυχνοτήτων.

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.

Με δυνατές «υπογραφές» εξαιρετικών συνεργατών προετοιμάζεται η μουσική παράσταση που θα είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.