ΕΕΤΤ: Έρευνα για παρεμβολές σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από επικυρωτικά μηχανήματα του ΟΑΣΑ

2017-10-14

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κατήγγειλε ότι παρεμβάλλεται το σήμα που εκπέμπει το δίκτυό της από τα επικυρωτικά μηχανήματα του ΟΑΣΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) διερευνά την υπόθεση καταγγελίας και απηύθυνε διευκρινιστικά ερωτήματα στον ΟΑΣΑ τα οποία απαντήθηκαν άμεσα.

Ταυτόχρονα, κάλεσε σε ακρόαση για περαιτέρω διερεύνηση τους εμπλεκόμενους ιδιωτικούς φορείς υλοποίησης του έργου, οι οποίοι έχουν παράσχει στην ΕΕΤΤ στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους σχετικά με τον εξοπλισμό που εγκατέστησαν.

Τα στοιχεία αξιολογούνται και πραγματοποιούνται μετρήσεις τεχνικών ελέγχων.

Η ΕΕΤΤ ξεκαθάρισε ότι αν κριθεί αναγκαίο θα επιβληθούν διορθωτικά μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των δικτύων που χρησιμοποιούν το φάσμα ραδιοσυχνοτήτων.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του