Δυναμικό ξεκίνημα για τα νέα Nokia smartphones με εκατομμύρια πωλήσεις

2017-10-15

Tα Nokia smartphones επέστρεψαν στις αρχές του χρόνου, αυτή τη φορά κάτω από νέα ιδιοκτησία, την HMD Global αλλά και με νέα πλατφόρμα, αυτή του Android. 

Σύμφωνα με τον Pekka Rentala, υψηλόβαθμο στέλεχος της HMD Global, η πορεία των κινητών τηλεφώνων Nokia τους πρώτους μήνες στην αγορά θεωρείται σίγουρα ελπιδοφόρα με πωλήσεις «εκατομμυρίων» smartphone και «δεκάδες εκατομμυρίων» feature phone στα οποία περιλαμβάνεται και το ανανεωμένο 3310. Η εταιρεία ερευνών IDC, έρχεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της HMD, με τη Nokia να έχει περάσει στην 5η θέση των πωλήσεων smartphone στη Φινλανδία, έχοντας διαθέσει στην αγορά 1,5 εκατομμύριο συσκευές, αποσπώντας μερίδιο 0,4%.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα νούμερα, ο αναλυτής Tomi Ahonen πιστεύει ότι στην αγορά έχουν διατεθεί ήδη 5 εκατομμύρια Nokia smartphones, ενώ θερμή αναμένεται και η εορταστική περίοδος με περισσότερες πωλήσεις στον ορίζοντα. Τα Nokia smartphones παρουσιάστηκαν επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο στη MWC 2017, με την έναρξη κυκλοφορίας τους στις περισσότερες αγορές να πραγματοποιείται τον Ιούνιο. 

Οι προβλέψεις του Ahoned αναφέρουν ότι το όνομα της Nokia έχει τεράστια δυναμική στην αγορά και με βάση τις πρώτες κυκλφοορίες, η HMD αναμένεται να συμπληρώσει 10 εκατομμύρια πωλήσεις Nokia συσκευών σε ένα μόλις χρόνο.

insomnia.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.