Δούκας: Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση διαψεύδει την υφαρπαγή του «Αθήνα 984»

2024-01-05

Με σκωπτικό τρόπο, «γιόρτασε» την πρώτη του «νίκη» απέναντι στην κυβέρνηση, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, μετά την δημόσια τοποθέτηση του κυβερνητικός εκπρόσωπου και αρμόδιου πλέον για τα θέματα ΜΜΕ Παύλου Μαρινάκη που υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει καθεστώς ο «Αθήνα 984» και οι υπόλοιποι δημοτικοί σταθμοί και θα μείνουν στον έλεγχο των δήμων.

«Χαιρόμαστε που μετά από τρεις μέρες σιωπής, επιτέλους, η κυβέρνηση δημόσια και επίσημα, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 984, από τον Δήμο Αθηναίων», ανέφερε ο Χάρης Δούκας, με ανάρτηση του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε ότι η κυβερνητική πρόθεση – όπως καταγράφηκε σε δημοσιεύματα – ήταν να ανατεθεί η λειτουργία των δημοτικών σταθμών στις περιφέρειες, οι οποίες σε περίπτωση ζημιογόνων δημοτικών σταθμών θα μπορούσαν να αναθέτουν τη λειτουργία τους σε ιδιώτες.

Ωστόσο μετά τις αντιδράσεις, η κυβέρνηση διά στόματος Μαρινάκη, φαίνεται ότι τα «μάζεψε». Προσωρινά τουλάχιστον… 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».