Δώρα Ζέμπερη: Πολύ σημαντικό στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος στο Δεύτερο Νεκροταφείο

2017-10-31

Ανατροπή στα δεδομένα φέρνουν μία κατάθεση ατόμου ο οποίος μίλησε στους αστυνομικούς - "Πάρα πολύ σημαντικό το αντικείμενο που παρέδωσε μάρτυρας" λέει η δικηγόρος της οικογένειας - Οι έρευνες των αστυνομικών για τον άνθρωπο που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη στο Δεύτερο Νεκροταφείο

Ανατροπή στα δεδομένα που γνωρίζαμε ως σήμερα για τη δολοφονία στη Δεύτερο Νεκροταφείο. Δυο μαρτυρίες και ένα αντικείμενο φαίνεται ότι φέρνουν πολύ κοντά τους αστυνομικούς στον άνθρωπο που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη.

Όπως από χθες διέρρευσε υπάρχει άτομο το οποίο κατέθεσε στις αρχές ένα σημαντικό αντικείμενο. Η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε το αντικείμενο αυτό "πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο" λέγοντας μάλιστα ότι αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών.

Η δικηγόρος πρόσθεσε μάλιστα πως το σημαντικό αυτό στοιχείο σε συνδυασμό με μια μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και οι οποία είναι πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση.

Τα στοιχεία και τα βασικά σενάρια

Η δικηγόρος αρνήθηκε να πει το παραμικρό για το ποιο είναι το αντικείμενο που παραδόθηκε στους αστυνομικούς και πως σε συνδυασμό με τη μαρτυρία οδηγεί κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ωστόσο φαίνεται ότι τις τελευταίες 24 ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι αστυνομικοί έως τώρα προσανατολίζονται κυρίως προς την κατεύθυνση της ληστείας. Τα 14 χτυπήματα ωστόσο προδίδουν και μένος εναντίον της άτυχης εφοριακού.

Φαίνεται ότι το στοιχείο που παραδόθηκε και ο άνθρωπος που μίλησε στην αστυνομία δίδουν κατεύθυνση στις έρευνες αποκλείοντας το ένα από τα δύο ενδεχόμενα.

Οι αστυνομικοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνθέσουν κάποια κομμάτια του παζλ σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα ή ακόμη και τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας ή τις κάμερες καταστημάτων πέριξ του Δεύτερου Νεκροταφείου.

newsit.gr

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.