Δώρα Ζέμπερη: «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!» Το ξέσπασμα του πατέρα

2018-07-04

- Ένταση πριν από λίγο στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου αρχίζει η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Έξαλλος ο πατέρας της άτυχης εφοριακού στην θέα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου του παιδιού του - Τον κρατούσαν οι αστυνομικοί για να μην τον πιάσει στα χέρια του!

Ένταση πριν από λίγο στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Ο πατέρας της εφοριακού στη θέα του δολοφόνου του παιδιού του ξέσπασε και προσπάθησε να του επιτεθεί. «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!» φώναξε στον 58χρονο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδη την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στα δικαστήρια. Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη όσο έβλεπε τον κατηγορούμενο τον έβριζε και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον πατέρα της άτυχης εφοριακού ο οποίος ήταν εκτός εαυτού! 

Σήμερα εκτός απροόπτου θα αρχίσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση. Ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδης που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με 14 μαχαιριές την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη στο Β νεκροταφείο Αθηνών κάθεται στο εδώλιο. Ο κατηγορουμένος που είχε αρχικά ομολογήσει την πράξη του, σε συμπληρωματική απολογία του ανακάλεσε, επιχειρώντας να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Ο 58χρονος είχε συλληφθεί περίπου 10 ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Από την άλλη η οικογένεια της 32χρόνης εφοριακού ζητάει η δικαίωση και την τιμωρία του ανθρώπου που ευθύνεται για το θάνατο της. Παράλληλα, σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας ευελπιστούν από την ακροαματική διαδικασία να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα τους.

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.