Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Χυδαίες βρισιές στο Εφετείο από τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς

2017-11-06

Προκλητικοί εμφανίστηκαν οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην εμφάνισή τους στο Εφετείο.

Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν σήμερα στο Εφετείο για μια άλλη υπόθεση η οποία όμως σύμφωνα με την αστυνομία, μπορεί να συνδέεται με την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Πρόκειται για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου που έγινε το 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι δράστες της δολοφονίας συνδέονται.

Φτάνοντας στο Εφετείο και όταν ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους αν έχουν σχέση με την δολοφονία Ζαφειρόπουλου, έβρισαν τους δημοσιογράφους λέγοντας: «Το μ@@νι της μάνας σου!»

newsit.gr

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.