Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Χυδαίες βρισιές στο Εφετείο από τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς

2017-11-06

Προκλητικοί εμφανίστηκαν οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην εμφάνισή τους στο Εφετείο.

Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν σήμερα στο Εφετείο για μια άλλη υπόθεση η οποία όμως σύμφωνα με την αστυνομία, μπορεί να συνδέεται με την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Πρόκειται για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου που έγινε το 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι δράστες της δολοφονίας συνδέονται.

Φτάνοντας στο Εφετείο και όταν ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους αν έχουν σχέση με την δολοφονία Ζαφειρόπουλου, έβρισαν τους δημοσιογράφους λέγοντας: «Το μ@@νι της μάνας σου!»

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.