Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Χυδαίες βρισιές στο Εφετείο από τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς

2017-11-06

Προκλητικοί εμφανίστηκαν οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην εμφάνισή τους στο Εφετείο.

Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν σήμερα στο Εφετείο για μια άλλη υπόθεση η οποία όμως σύμφωνα με την αστυνομία, μπορεί να συνδέεται με την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Πρόκειται για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου που έγινε το 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι δράστες της δολοφονίας συνδέονται.

Φτάνοντας στο Εφετείο και όταν ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους αν έχουν σχέση με την δολοφονία Ζαφειρόπουλου, έβρισαν τους δημοσιογράφους λέγοντας: «Το μ@@νι της μάνας σου!»

newsit.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.