Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Όλη η κατάθεση του αστυνομικού πρώην φίλου της

2017-10-26

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Όλη η κατάθεση του αστυνομικού πρώην φίλου της 

Πώς γνωρίστηκαν η Δώρα και ο αστυνομικός - 'Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά - Συζούσαν και χώρισαν στις 17 Αυγούστου - Οι κόκκινες γραμμές που είχε βάλει η Δώρα στον πρώην φίλο της - Ο αληθινός λόγος που πήρε το δάνειο - 


Τι ήθελε να γλιτώσει από τον πατέρα της - Η ημέρα που σημάδεψε την ζωή τους - Λεπτό προς λεπτό οι κινήσεις του αστυνομικού την μέρα της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη - Η συνάντηση με την μάνα και τα αδέρφια της στην ΓΑΔΑ - Όλο το ρεπορτάζ στο newsit.gr

Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη δεν έχει βρεθεί ακόμα με την οικογένειά της να βυθίζεται στην θλίψη και να μην γνωρίζει ακόμα ποιος της στέρησε την ζωή.

Σήμερα, κι ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται αποκαλύπτεται από το bloko.gr η σχέση της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερη με τον αστυνομικό με τον οποίο διατηρούσε σχέση έως τον περασμένο Αύγουστο.

Οι αποκαλύψεις γίνονται από τον στενό φίλο του αστυνομικού και περιγράφονται όλα όσα είπε ο αστυνομικός στην κατάθεσή του τις πρώτες ημέρες μετά την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Η σχέση τους είχε κρατήσει ενάμισι χρόνο και για πρώτη φορά θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα.

Τι είπε ο αστυνομικός για την σχέση του με την Δώρα Ζέμπερη

Ο φίλος του αστυνομικού συμφώνησε να αποκαλείται ο αστυνομικός Γιάννης. Αυτό δεν είναι το πραγματικό του όνομα αλλά χρησιμοποιήθηκε για να γίνει πιο κατανοητή η αφήγηση.

Η Δώρα και ο Γιάννης γνωρίστηκαν τυχαία - Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

«Ο Γιάννης και η Δώρα γνωρίστηκαν πριν από 18 μήνες εντελώς τυχαία. Δεν γνωρίζονταν από πριν. Ήμουν μαζί του όταν συναντήθηκαν, σε ένα μαγαζί καφεστιατόριο κοντά στην υπηρεσία στην οποία είμαστε μαζί και η έλξη ήταν αμοιβαία. Ήταν αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά. Πέρσι τον Σεπτέμβριο άρχισαν να συζούν. Η Δώρα ήθελε να είναι κοντά στους δικούς της και ο Γιάννης, αφού πια ήταν 6 μήνες μαζί, αποφάσισε να συγκατοικήσουν. Είχε γνωρίσει τους δικούς της και η Δώρα την οικογένεια του. Χώρισαν στις 17 Αυγούστου. Δεν το περίμενε κανείς μας».

Τον ζήλευε πολύ

«Ο Γιάννης μου είπε ότι τον ζήλευε πολύ, παρότι δεν της είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Του είχε ψάξει το κινητό του δύο φορές. Όμως αυτό δεν ήταν το πρόβλημα. Τον πίεζε να παντρευτούν, αλλά όπως μου είπε αυτός δεν ήταν έτοιμος. Την αγαπούσε. Την σεβόταν, όμως για κάποιο λογο δεν αισθανόταν έτοιμος. Κάτι είχε ραγίσει μέσα του. Ήταν και τρία χρόνια μεγαλύτερη του».

Τον βομβάρδιζε με μηνύματα

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του φίλου του αστυνομικού:

«Από τότε ξεκίνησε ένας μικρός Γολγοθάς για τον Γιάννη. Σκεφτείτε ότι μέχρι δύο ημέρες πριν από το τραγικο γεγονός της δολοφονίας, του είχε στείλει 160 μηνύματα. Σ' αυτά του έγραφε πόσο τον αγαπά, πόσο δεν τον καταλαβαίνει για την απόφαση του και από ένα σημείο και μετά πόσο πολύ τον σιχαίνεται, αλλά σ' αυτό φαινόταν ότι δεν τον εννοούσε. Επανήλθε ζητώντας συγνώμη και λέγοντας ότι θέλει τόσο πολύ να ξεπεράσουν αυτό που είχε συμβεί μεταξύ τους. Αν ποτέ διαβάσετε αυτά τα μηνύματα θα καταλάβετε πόσο «κυρία» ήταν η Δώρα. Πόσο πολύ αγαπούσε τον Γιάννη, αλλά και πόσο πολύ δεν μπορούσε να κατανοήσει την απόφαση του. Κάποια στιγμή άρχισε να πιστεύει ότι υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του. Δεν είναι αλήθεια. Όπως η Δώρα του σταθηκε πιστή, έτσι κι αυτός της στάθηκε εξίσου τίμια και παλικαρίσια. Εγώ όσες φορές τους είχα δει, του έλεγα όσο τυχερός ήταν, πόσο όμορφος άνθρωπος ήταν η Δώρα και πως συμβαίνουν αυτά στα ζευγάρια. Ο Γιάννης συμφωνούσε μαζί μου. Όμως όπως είπε και σ' εκείνη, έτσι είπε και σ' εμένα ότι όλα έχουν τελειώσει. Μπορεί να κάνει λάθος, όμως αυτό αισθανόταν».

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο newsit.gr 

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.