Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: «Ο 58χρονος δούλευε σε νεκροταφείο»

2017-11-10

- Απίστευτες αποκαλύψεις για τον 58χρονο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη - Η πρώην σύντροφος του με την οποία έχουν και ένα παιδί μίλησε για τα πέντα κοινά τους χρόνια - "Χωρίσαμε γιατί έμπλεξε με ουσίες και το κατάλαβα" - Χάος και ξύλο στην Ευελπίδων από πλήθος που είχε μαζευτεί για να λιντσάρει τον φονιά 

Συγκλονισμένο όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στο έγκλημα στο Β' Νεκροταφείο όπου ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την Δώρα Ζέμπερη. Η πρώην σύντροφος του και μητέρα της κόρης του μίλησε για τον δολοφόνο της αδικοχαμένης 32χρονης.

Η πρώην σύντροφος του αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στο Έψιλον μία ανατριχιαστική αποκάλυψη. Ο 58χρονος που έσφαξε την άτυχη Δώρα εργαζόταν παλαιότερα σε νεκροταφείο... στην Κόρινθο!

«Γνωριστήκαμε στην Κόρινθο. Μείναμε μαζί πέντε χρόνια. Έκανε διάφορες δουλειές. Ήταν ψαράς, δούλευε σε οικοδομή, παλιοσίδερα, στο νεκροταφείο δούλευε. Στο νεκροταφείο σήκωνε μάρμαρα».

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος δεν έχει αναγνωρίσει την 13χρονη κόρη τους ενώ όταν έμπλεξε με τα ναρκωτικά, χώρισαν.

«Χωρίσαμε γιατί έμπλεξε με ουσίες και το κατάλαβα. Του έδινα χρόνο να σταματήσει αλλά δεν το έκοβε».

Μάλιστα, εκείνη αποκάλυψε ότι ο δράστης ήταν πολύ ήρεμος και όταν εκείνη του είχε επιτεθεί κάποια στιγμή, ο δολοφόνος δεν αμύνθηκε καν.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.