Δήμος Αθηναίων: Ποιες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν και ποιες όχι λόγω της αργίας της Τρίτης - Εορτή του Πολιούχου

2017-10-02

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τρίτη οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αθήνα.

Λόγω της αργίας, για την γιορτή του πολιούχου της πρωτεύουσας, Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, την Τρίτη δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Αντίθετα, πέρα από τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, κανονικά θα λειτουργήσουν άλλες υπηρεσίες υψηλής κοινωνικής σημασίας, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, η σίτιση απόρων και αστέγων, η γραμμή εξυπηρέτησης δημοτών 1595, η ελεγχόμενη στάθμευση, η συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού και τα κοιμητήρια.


Πηγή:  iefimerida.gr  

Με το τραγούδι πρωταγωνιστή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουνίου (9:00 μ.μ.), για να παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής τέχνης του τραγουδιού.

Η εταιρεία ParkGene έχει έδρα στη Σιγκαπούρη, αλλά πρακτικά διοικείται από την Αθήνα, όπου βρίσκεται η ιδρυτική της ομάδα. Η τελευταία, από το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες, αφού ξεκίνησε την υλοποίηση του δικού της ICO (Ιnitial Coin Offering), δηλαδή της δικής της αρχικής δημόσιας προσφοράς νομισμάτων genes.