Δήμος Αθηναίων: Ποιες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν και ποιες όχι λόγω της αργίας της Τρίτης - Εορτή του Πολιούχου

2017-10-02

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τρίτη οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αθήνα.

Λόγω της αργίας, για την γιορτή του πολιούχου της πρωτεύουσας, Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, την Τρίτη δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Αντίθετα, πέρα από τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, κανονικά θα λειτουργήσουν άλλες υπηρεσίες υψηλής κοινωνικής σημασίας, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, η σίτιση απόρων και αστέγων, η γραμμή εξυπηρέτησης δημοτών 1595, η ελεγχόμενη στάθμευση, η συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού και τα κοιμητήρια.


Πηγή:  iefimerida.gr  

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του