Διασώθηκαν τέσσερα παιδιά από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης

2018-07-08

Τέσσερα παιδιά έχουν τελικά διασωθεί από τα 12 εγκλωβισμένα και όχι έξι όπως μετέδωσε νωρίτερα το Reuters αλλά και το SkyΝews.

Σύμφωνα με τον Κυβερνήτη της περιοχής Chiang Rai τα παιδιά που απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο είναι τέσσερα και όχι έξι.

Ο Naronsgak Osatanakorn υπογράμμισε ακόμα ότι τα παιδιά χρειάστηκε να καταδυθούν για περισσότερα από 1000 μέτρα.

Όπως ανακοινώθηκε η επιχείρηση σταματά για περίπου δέκα ώρες, καθώς τελείωσαν οι μπουκάλες οξυγόνου που είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής και η ομάδα των δυτών πρέπει να τοποθετήσει νέες.

Η πρωτοφανής επιχείρηση για την διάσωση των παιδιών και του προπονητή τους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι επί εβδομάδες σε σύμπλεγμα σπηλαίων στην Ταϊλάνδη είναι σε εξέλιξη από το πρωί. Δύτες άρχισαν το πρωί την επιχείρηση που είναι άκρως επικίνδυνη.

Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα καθώς τα παιδιά μεταφέρονται άμεσα στο νοσοκομείο. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 4 ομάδες των 3 ατόμων ενώ ο προπονητής θα βγει με την τελευταία ομάδα.

«Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα ... Τα αγόρια είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις», δήλωσε ο Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν, ο επικεφαλής της ομάδας που διαχειρίζεται την κρίση, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε σε απόσταση από το σπήλαιο.

Διαβάστε περισσότερα ΚΑΙ δείτε βίντεο στο thetoc.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.