Διακρίσεις για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη στα World Travel Awards 2018

2018-07-02

Tρεις κορυφαίες διακρίσεις απέσπασε την παρουσία του ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στην τελετή απονομής των World Travel Awards που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Όμιλος διακρίθηκε με τον τίτλο "Greece's Leading Hotel Group 2018" ενώ το ξενοδοχείο Divani Caravel απέσπασε το βραβείο "Greece's Leading City Hotel 2018".

Παράλληλα ο ιδρυτής του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, Αριστοτέλης Διβάνης, τιμήθηκε με το βραβείο "WTA Lifetime Achievement Award" για την μακρόχρονη πορεία του στην ελληνική φιλοξενία. Οι διακρίσεις συμπίπτουν με την διαμαντένια επέτειο του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, που γιορτάζει φέτος 60 χρόνια ηγετικής παρουσίας στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας.

Όπως τονίζει ο όμιλος σε σχετική ανακοίνωσή του, «η απονομή του τίτλου Greece's Leading Hotel Group 2018, όχι μόνο αποτελεί τιμή για τον Όμιλο αλλά επιβεβαιώνει την πρωταγωνιστική του θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο με τις καινοτόμες και δημιουργικές επιχειρηματικές και επενδυτικές του πρωτοβουλίες να συνεχίζουν να επηρεάζουν τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «ο τίτλος Greece's Leading City Hotel 2018 επιβραβεύει την καίρια θέση και σημασία του Divani Caravel ως ξενοδοχείο-ορόσημο στο κέντρο της Αθήνας καθώς και αγαπημένου προορισμού για ηγέτες διεθνούς βεληνεκούς καθώς και για εξέχουσες προσωπικότητες από όλους τους χώρους παγκοσμίως».

Σημειώνεται πως τα World Travel Awards 2018, γνωστά και ως τα «Όσκαρ του τουρισμού», καθιερώθηκαν το 1993 με στόχο να τιμούν όσους ξεχωρίζουν στον τουριστικό κλάδο.

Σήμερα, ο θεσμός των World Travel Awards 2018 θεωρείται σημείο αναφοράς για την εξαιρετική ποιότητα, με τους νικητές τους να καθορίζουν τα πρότυπα στον κλάδο της φιλοξενία.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.